Apple Tree Bark er Peeling

January 10

Apple Tree Bark er Peeling

Epletrær har et langt liv, og i det lange livet kan du merke bark peeling. Dette kan skje av flere grunner, men de fleste av dem ikke indikerer at treet er alvorlig syk eller døende, selv om det er svært gammel. Beskjæring er en måte å løse problemet, men hvis du er kjent med riktig apple tree beskjæring teknikker, konsultere county forlengelsen kontoret eller ringe en profesjonell arborist.

Normal Peeling

Mange eldre trær som har blitt neglisjert i flere år kan utvikle peeling bark bare på grunn av deres alder. Dette betyr ikke nødvendigvis at treet er syke på noen måte. Hvis du vil rette peeling bark, sviske treet for å åpne opp kronen. Fjerner ikke mer enn 25-30 prosent av kronen i en sesong, men utleie i luft og lys vil hjelpe treet gjenopprette tidligere bark kvaliteten.

Skadedyr

Noen trær kan kaste deres bark som svar på mose, lav eller bark-relaterte skadedyr. Mose og lav er typisk på eldre trær. Skala insekter er ett eksempel på en plage. De fester seg til barken og utvikle en ytre belegg som er ugjennomtrengelig for insektmidler. Treet kan kaste barken å kaste insekter. Hvis dette er tilfelle, la treet ta vare på virksomheten, men fortsette å holde vannet og befruktet. Sterk trær kan tåle angrep bedre enn svak trær, og ekstra vann og næringsstoffer vil støtte treet som det vokser nye bark.

Bot Rot

Botryosphaeria canker er en sykdom av epletrær som ikke alltid vise symptomer på frukt, men nesten alltid er tydelig på kvister og lemmer. Sykdommen starter som blemmer på bark våt og senket. Gradvis, de fylle med et vannaktig væske og kan koaliserer belte og drepe lemmer eller hele trær. Eldre cankers kan vise bark død i form av peeling; barken rundt en etablert canker kan slough av.

Død lemmer

Det er lurt å se etter andre tegn på degradering på treet å fastslå om deler er død. Peeling bark ved foten av en gren kan tyde på at avslaget er død. Hjelpe ut treet ved trimming tilbake avslaget til levende tre, men under ingen omstendigheter bør du klippe i bark krage, protrusion der grenen er knyttet til stammen.