Apple plukking verktøyet

October 26

Apple plukking verktøyet

En stige kanskje ikke det beste alternativet for plukke epler fra trær omgitt av ujevnt underlag. Et fall fra stigen kan føre en skade som maims du for livet. Bo på bakken og bruke et apple plukking verktøy. Denne enheten gjør nå for du. En stang med en dyp kurv i den ene enden lar deg velge epler fra treet uten å gjøre noe klatring. Selv om du har en stige, bruk en apple-fargevelgeren til å høste nå frukten bare.

Design

Pole lengder varierer fra apple-fargevelgeren til apple velgeren, men noen polakker er en fast lengde og andre er utvides opp til 15 fot. En metall kurv festes til slutten av plukking enden av stangen. Kurver har varierende frukt kapasiteter. Den dype tegning hjelper oppbevare frukt i kurven, og en svamp pad nederst holder epler fra blåmerker. Buet tinder på toppen av kurven fungere som plukke fingre.

Hvordan du bruker

Hold stangen med begge hender og gå under epletreet. Nå kurven av plukkeren til et eple. Plasser buet tinder på toppen av kurven slik at stammen av apple går mellom to av dem. Dra ned kurv til å plukke frukt fra treet. Når du gjør dette, kommer apple fra grenen i kurven. Når den treffer bunnen, putene svamp puten frukt. Videre plukke epler til kurvens full. Lavere kurven nedover, mens metall plukke tinder på bakken-siden av kurven. Dette vil sikre frukten ikke faller. Fjern eplene og plukke litt mer.

Typer

Apple plukkere variere fra produsent til produsent, men formålet forblir den samme. Noen typer har kurver laget av plast i stedet for metal. Andre har en plastpose kurv. Posen festes til rammen av plukking tinder som kan fjernes når full. Dette er nyttig fordi du ikke trenger å overføre eplene. Hvis du skal velge en masse epler, vurdere en apple-fargevelgeren med en aluminium stangen. Jo lettere vekt reduserer muskeltretthet. Tre polakker er også tilgjengelig.

Lage din egen

Skjær bunnen av en tom gallon mugge bruker teppe kniv. Bøy to metall klær kleshengere slik at hjørnene kaste inn i hverandre. Disse vil være plukking tines av verktøyet. Lå hengere på håndtaket side av muggen og tape dem på plass med duct tape. Tillate hengeren hjørnene utvide ca 4 til 5 inches over hullet i bunnen av muggen. Bøy hjørnene i over åpningen i muggen. Svingen vil gjøre bedre plukke. Skruen et kosteskaft i tuten av muggen og vikle kroken ender hengere rundt tuten. Tape av kosten håndtaket på stedet om nødvendig.