Appelsintrær & Clover planter

June 20

Appelsintrær & Clover planter

Orange er en populær sitrus treet som er tropiske til semi tropiske. Den trenger sterkt sollys og varme temperaturer å produsere frukt. Kløver er en nitrogen-innfesting plante som er lav vekst og vil trives i nesten alle forhold. To er koblet etter symbiose, produkt og attraksjon.

Honning

Appelsinblomst honning har en mild sitrus lukt og smak og er en velsmakende godbit. Kløver honning har lenge vært ansett som et utmerket søtningsmiddel og bærer en lett floral ettersmak. Noen bee kolonier tendens til å velge én type beskjære samtidig og vil produsere en honning fra de blomstrer. Øl bryggere er glad i å bruke begge typer honning for å lage mjød.

Nitrogen

Kløver løser nitrogen i jord og gjør en utmerket bunndekkende. En studie ved University of Arizona fant den oransje avkastningen var større med kløver vokser rundt trærne enn når ugresset under trærne meiet. Nakne jord produsert de fleste frukt, men denne tendensen kan bli motvirket av mer vanning siden kløver konkurrerte med oransje for vann.

Attraktive egenskaper

Både kløver og oransje blomster avgir en søt duft og bære nektar. Dette tiltrekker i sin tur bier, som du kanskje har lagt merke til når du går gjennom en kløver-strødd plen. Bier vil igjen pollinering andre planter, oppmuntrende en generelt sunnere hage.