Appelsin tre problemer

November 19

Appelsin tre produksjon er en viktig kilde til inntekt for varm stater som Florida, Texas og Arizona. Mange bønder er avhengige av appelsinhager for inntekter og hjem gartnere glede i voksende trær i bakgårder. Dessverre kan appelsiner bli plaget av en rekke skadedyr, sykdommer og andre problemer. De fleste kan løses med riktig og umiddelbar behandling.

Betydning

Skadedyr, sykdommer og andre problemer med appelsiner, mens ofte ikke drastisk problemer for hjem gartnere, kan føre til en rekke problemer for kommersiell produksjon. Problemer som påvirker appelsiner kan skade skins, samt frukt og redusere markedsverdien av appelsiner. For små bønder, kan infestations av skadedyr og sykdommer forårsake tap av inntekt. Noen skadedyr og sykdommer kan skade frukt gjør dem uspiselige.

Sykdommer

Mange vanlige sykdommer som påvirker røttene, er frukt, grener og løvverk av appelsintrær forårsaket av sopp. Fett er en vanlig fungal infeksjoner som vises som gulaktig brun til svart blemme som flekker på bladene og forårsaker alvorlig blad tap. Gummosis av sitrus skyldes parasitter og vises som sprakk, slimete, watersoaked bark under jorden. Sparsom gule bladene kan sees i mer avanserte tilfeller, og appelsintrær kan selv skjule og dø. Virus i appelsintrær kalles ofte for problemer de forårsake som crinkly blad og gummy bark. En av de mest alvorlige sykdommene er Tristeza som har forårsaket alvorlige problemer i Florida og fortsetter å i Brasil. Symptomer inkluderer gulfarging blader, redusert frukt størrelse og pitting av stammen. En 1984 utbrudd av sitrus canker nødvendiggjort brenning av barnehage planter i Florida for å hindre spredning. Dette viruset forårsaker lesjoner stengler, frukt og blader og kan drepe treet. Lys er en annen viktig årsak til appelsin tre tap, forårsaker 500.000 appelsin tre dødsfall i Florida hvert år.

Skadedyr

Rust mites er en vanlig plage som hjemsøker appelsintrær. De kan forårsake uren frukt og redusert frukt størrelser. Sitrus røde midd og Texas sitrus midd også opprette vansiret frukt og løvverk. Den verste Skjoldlus fienden av oransje treet er sitrus snø skalaen, som infests woody deler av treet, suger sap og forårsaker utgytelsen av frukt og blader. Oversiden kan være et problem for appelsintrær våren og forsommeren. De danner hvit massene under og mellom frukt og skille ut honeydew som opprettholder veksten av sotete mold. Citrus blackfly, bladlus og frukt fly plage også vanlig appelsintrær.

Mineral mangler

Mens ofte forvekslet med sykdom, er mineral mangler et problem av sine egne. Jern, sink og mangan manglene er ganske vanlig. Jern, mangan eller mangler er preget av en endring i blad fargen til en gulaktig hvit med grønne vener. Spraglete, gulnet blader kan foreslå en sink mangel som kan til slutt føre til mindre blad og falne blader. Nitrogen mangler kan identifiseres ved grønn-gul blader som utvikler seg over en to til fire - års periode.

Behandling

Hvert appelsin tre problem trenger svært spesifikke behandling som passer for sykdom, pest eller mangel. Generelt kan holder appelsintrær rask nok vanne og gjødsle frastøte skadedyr og sykdom. Det er også viktig å ta vare på noen problemer med trær når de oppstår. Noen metoder for behandling av appelsin tre problemer er spesialisert gjødsel, soppmidler og plantevernmidler. Pass på å bruke et produkt som er trygt for oransje treet og nøye følge instruksjonene.