Åpne hyller ideer for underholdning sentre

October 31

Åpne hyller ideer for underholdning sentre

Har en stilig underholdningssenter disse dager betyr ikke at du må holde kul elektroniske lukket opp i et skap. Du kan opprette en skarp, moderne utseende fra en rekke åpne hyller typer - fra classic til det uvanlige. Men før du forelsket i trendy media veggen, må du sikre at den passer rommet og generelle utseende.

Bygge opp

Populære media løsning, innebygd, åpne hyller opprette en glatt, del-av-alt utseende som kan være vanskelig å få fra andre alternativer. Måle spacet og bruke litt tid på planlegging ut før du bygge, og ikke glem å ta en flekk for hver del eller komponent du eier fra DVD-spilleren til DVDer til verdifulle gaming systemet.

Opprette en vegg

Hvis du har en vegg du kan spare, bygge eller kjøpe åpen-henlagt lagringskomponenter fra din lokale møbler butikken og lage en media vegg. Enkelte brikke er ment å blandes og matchet; og du finner en rekke hyller alternativer fra loddrett hylle å rulle ut hyllene standard vannrett hyllene tilgjengelig i den samme flekken eller farge. Men Velg godt. Når du kjøper en bestemt Lagringskomponenten media veggen, er du nødt til å kjøpe resten av brikkene fra denne produsenten, siden fargen varierer så mye av selskapet.

Hold det enkelt

Noen ganger enkel er best. Hvis du har en flatskjerm-TV som henger på veggen og bare én eller to elektroniske komponenter for å gå med det, kan du feste med en enkel hyller alternativ i stedet for en full underholdningssenter. Kjøpe en liten hyllesystem eller en lang tabell eller installere en flytende hylle under TV å holde noen elektronikk du eier.

Gå for det uvanlige

Hvis rett og slett ikke din stil, åpne hyllene i din underholdningssenter ved å få litt uvanlig kjole. Utprøve utradisjonelle hyller design, for eksempel kuber eller A-frame hyller. Opprett et nytt utseende med resirkulert hyller fra eldre skap, dresser skuffer eller noe annet som virker troverdige.