Anvisninger for bygging branner i kobber brann Pits

May 29

Anvisninger for bygging branner i kobber brann Pits

Kobber brann groper gjør at en bakgård brann enklere og sikrere enn å ha en brann på bakken. Ildgropene heve brannen av bakken slik at blader og gress ikke vil ta fyr. Ildgropene kommer vanligvis med en mesh dekket å hindre store gnister flyr ut og hindre at elementer faller i brannen. Starte en brann i en av disse kobber groper er lik starter på bakken, bortsett fra at du må begrense størrelsen på ilden. Det er utrygt å haug brennbare stoffer høyere enn mesh vakt.

Instruksjoner

•Plasser kobber ild gropen i et åpent område, fortrinnsvis på en sement skive eller terrassen, eller en flat, kompakt overflaten. Fjerne og løv og rusk som er innen et par feet av ild gropen.

•Plasser to av større krydret loggene parallelt med hverandre, med et par inches i mellom. Fylle denne plassen med vridd aviser og plasser kindling tre på toppen. Veden tre er laget av små grener og kvister som enkelt brenner. Ikke Komprimer materialer. Hvis mesh lokket ikke kan passe på brann pit, fjerne noen av tre.

•Lyseffekt i avisen med en lettere. Plasser nett lokket på brann pit og la avisen og kindling ved å ta fyr. Hvis brannen begynner å dø ut uten fange større loggene i brann, legge mer kindling tre.

Tips og advarsler

  • Bruk alltid tørket tre for å bygge et bål med. Wet tre ikke antennes lett, hvis aktuelt.