Anthracnose kontroll på årlige Bluegrass

June 28

Anthracnose er en alvorlig sykdom av årlige bluegrass (Poa annua). Selv om sykdommen er også funnet på en rekke andre ornamenter golfbaner arter, påvirker den årlige bluegrass mest. Alvorlighetsgraden og hyppigheten av sykdommen har eskalert på årlige bluegrass torv over hele USA, nærmere bestemt i regionene East Coast og Midtvesten. En rekke forebyggende og helbredende å kontrollere sykdommen.

Kausale Agent

Fungal sykdommen er forårsaket av Colletotrichum cereale. Om soppvekst er mest aktive under varme værforhold, er det sannsynlig til å infisere gress til enhver tid av året. Dårlig kulturelle styring av ornamenter golfbaner er blant de hyppige årsakene til sykdommen. Disse inkluderer dårlig befruktning, svært lav klipping høyde, tørke og overdreven skygge. Årlige bluegrass torv som allerede er under stress tendens til å bli påvirket svært alvorlig.

Symptomer

Anthracnose er preget av utseendet på gul til brun oransje, ¼ til ½ tommers diameter flekker på gresset. Infeksjon starter på eldre blad knivene og sprer seg gjennom gresset. Som sykdommen utvikler seg, misfarging vokser i store oppdateringer. Når soppen infiserer blad skjede, rammen eller kronen av gresset bladene, kalles sykdom scenen basale stilk råte. Lesjoner på gress blader på dette tidspunktet er utgangspunktet vann gjennomvåt, raskt snu svart som gress henfall. Nær undersøkelse av berørte områder avslører svart, fungal fruiting organer som spres med luft og vann til sunn gress områder.

Kulturell kontroll

Holde plener regelmessig gjødslet med nitrogen året reduserer sjansen for smitte. Den anbefalte årlige rate av nitrogen er 3 lbs. per 1000 kvadratmeter føtter. Sommeren søke 0,1 lbs. per 1000 kvadrat feet hver uke for å redusere sjansene for sykdom 25 til 75 prosent. Kansas State University forlengelsen anbefaler å bruke 0,5 lbs. av nitrogen per måned per 1000 kvadratmeter føtter delt likt i ukentlig eller annenhver uke. Unngå gressklipping i en svært lav høyde, som det er vanskelig å kontrollere eller forebygge sykdom i kort-mowed gresset. Dethatch plenen regelmessig å forhindre jord komprimering. Ikke overwater gress.

Kjemisk kontroll

Bruk av kjemikalier for å kontrollere anthracnose er mest effektiv som en forebyggende strategi eller i den tidlige fasen av infeksjon. Kjemikalier er ikke svært effektive når de brukes i avanserte stadier av sykdommen. Når du bruker kjemikalier, følge programinstruksjoner og søke på anbefalte priser. Hyppig bruk av kjemikalier vil ikke gi noen bedre eller raske resultater. Anbefalte soppmidler for anthracnose inkluderer azoxystrobin, chlorothalonil, fludioxonil, propiconazole eller myclobutanil.