Antherium Plant Care

August 20

Antherium Plant Care

Sanremos er en særegen plante med skinnende løv og interessant voksaktig, hjerte-formet blomstrer. Selv om Sanremos blomstrer er ofte røde, er anlegget også tilgjengelig med blomster rosa, oransje, lilla, hvit eller grønn, avhengig av variasjon. Selv om Sanremos kan dyrkes utendørs i tropiske klimaer, er anlegget oftest nytes innendørs. Med riktig pleie, vil Sanremos blomstre kontinuerlig for mesteparten av året.

Planting

Anlegget Sanremos i en container fylt med en godt drenert, torv-baserte kommersielle potting jord. Perlitt og furu bark er ofte lagt til forbedre jord drenering. Sanremos, som har blir overfylt, bør ikke repotted til røttene bli overfylt i potten. En beholder med drenering hull er avgjørende for å hindre at Sanremos råtner i våt jord.

Sollys

Sanremos foretrekker minst seks til åtte timer med sterkt sollys hver dag; i dårlig lys, bladverket kan bli forvrengt og anlegget blomstre ikke også. Imidlertid ikke Sanremos i lys, spesielt i sommermånedene. Plass anlegget 2 til 3 fot fra et solfylt vindu eller ved et vindu dekket med en ren gardin.

Vann

Sanremos bør være vannet dypt til vann renner gjennom drenering hullet og overflødig jord kan renne helt. Sanremos bør ikke være vannet igjen til toppen av jord føles litt tørr, fordi våt jord kan skade røttene og til slutt drepe planten. Derimot skal ikke jord tillates å bli bein tørr, tørr jord vil langsom vekst og kan forårsake tips av bladene visner.

Gjødsel

De fleste Sanremos har sakte-release gjødsel allerede lagt til jord før plantene er kjøpt. Derfor behøver anlegget gjødsel i flere måneder. Hvis veksten begynner å avta, fordelen anlegget av en balansert gjødsel for blomstrende planter, blandet til en svak løsning av 1/4 av anbefalte på pakken. En fôring annenhver måned er vanligvis tilstrekkelig. Gjødsel bør alltid brukes fuktig jord.