Antenne kabel verktøy

October 14

Antenne kabel verktøy

En antennekabel er en koaksial (koaksial) kabel, som er en kabel med en kobber sentrale kjernen og flere lag med isolasjon. Hvis du vil rette en av disse kablene eller legge til en kobling, må de riktige verktøyene. Disse verktøyene hjelper deg fjerne isolasjon eller crimp to delene sammen uten å skade kobber kjernen.

Wire kutter

En wire cutter er et verktøy som fungerer som en saks bortsett fra at den har en kortere hodet. De to hovedtypene wire cutters er slutten skjære tang og siden skjære tang. Slutten kutte Tanga ligne en hammerhead hai og har en veldig liten knivbladene som lar deg lage detaljerte kutt på bare en del av kabelen. Bruk denne wire kutter når trimming negler, ledninger og nagler. Hvis du trenger å kutte store deler, bruk siden skjæring eller lineman's tang, som er den vanligste typen wire cutter og hjelper du skjære gjennom ledninger eller bare grep dem. Du kan også bruke dette verktøyet til å fjerne isolasjon av ledningen, men koaksial stripper fungerer bedre for dette arbeidet. Siden Avbitertang brukes i kommunikasjon, bygging og elektriske industri. Standard wire cutters vanligvis koster mellom $10 og $15 per desember 2010.

Lokke Stripper

En koaksial stripper har en sirkulær hode som trekkes, slik at du kan passe det tett rundt kabelen. Når du flytter stripper ned lengden på kabelen, strimler det bort ytre isolasjon lagene, utsette den indre kobber kjernen. Lokke strippere enten se som tang med fett hode eller som en tape dispenser med en sirkulær hodet. Lokke strippere utvalg i pris fra mindre enn $10 til nesten $50, avhengig av hvilken type.

Crimper

Når du er klar til å legge til kontakten din koaksialkabelen, bruke koaksial crimper. Du kan bruke nål nebbtangen for dette arbeidet, knuse caliper både koblingen og kabelen, ofte uten å knytte bitene sammen. En crimper bruker nok kraft til å koble to uten helt mose koblingen. Det gir deg en tett passform uten lodding. En crimper ser ut som en skiftenøkkel med flere kjedelig tenner. Plasser crimper nær slutten av kontakten mens du holder kontakten på plass med den andre hånden. Klem to håndtakene sammen før de to delene holdes sammen. Vanligvis kan du kjøpe en koaksial crimper for mindre enn $20.