Anlegget sopp symptomer

June 29

Anlegget sopp er et problem for noen plante eier og er en ledende årsak til sykdom i hager. Sopp frarøver plante viktige næringsstoffer som det vokser og fungerer som en parasitt som kan drepe planten som det infests. Det er mange forskjellige typer anlegg sopp og deres effekter kan variere, men de kan alle være skadelig for infiserte anlegget. Hvis du ser tegn til fungus infeksjon på plantene dine, bør du ta umiddelbare tiltak.

Wilting blader

En av de tidligste tegnene til sopp begynner å vokse på et anlegg er wilting av plantens blader. Sopp avbryter et anlegg fotosynteseaktiviteten prosessen og hindrer at anlegget skal distribuere næringsstoffer til sine grener og blader. Som bladene ikke får nødvendige næringsstoffer over en periode, begynner plante vev å dø. Dette resulterer i bladene endre farge, vanligvis snu brun, mister sin fasthet og wilting som de begynner å bryte ned.

Mildrew dekker

Noen typer sopp manifest som en pulveraktig mugg som danner over løv og greiner av infiserte anlegget. Den resulterende resten kan noen ganger bli forvirret for støv, men mugg vises som runde hvite flekker som kan være vanskelig å se i begynnelsen, men bli mer fremtredende som soppen vokser. Et mikroskop kan brukes til å bekrefte tilstedeværelse av sopp, og ikke bare støv eller skitt. Mugg er mer sannsynlig å være synlig i været perioder med høy luftfuktighet.

Honning sopp

Noen sopp, som honning sopp - typen sopp - forårsaker en hvit vekst å danne mellom bark og tre trær og sopp vekster som danner rundt foten av treet. Soppen infisere på treet med rotsystem og soppen sprer underjordiske. Sopp er vanligvis brun eller honning farget og vises under infeksjon, vanligvis i løpet av høsten. Honning sopp vanligvis har en sterk lukt.