Anlegget problemer: Tomat plante blader blir gul

July 3

Anlegget problemer: Tomat plante blader blir gul

Tomatplanter er mottakelige for skadedyr og sykdommer varmt vær, mangel på vann og kalde snaps som forårsaker stress i planter. Mens de fleste sykdommer og skadedyr er lett unngås, kan andre utslette hele avlingen med mindre du tar aksjon.

Leaf glohet

Mangel på næringsstoffer i jordsmonnet, lite vann eller for mye salt i jord kan forårsake blad svi. Transplantert seedlings i sjokk kan lide av blad svi. Skylle jorda med vann for å fjerne salt buildup. Legge til en Universal anlegget gjødsel for å erstatte utarmet næringsstoffer. Vanne plantene ukentlig så hele rotsystem får vann.

Insekt Infestation

Loppe biller og tomat hornworms overmodne tomatplanter og slå forlater gul. Tiltrekke loppe biller til et annet beskjære, som reddiker, å sikre planter. Plukke hornworms av planter og ødelegge dem. Du kan bruke kjemiske plantevernmidler for å beskytte anlegg mot angrep. Les etikettene nøye og bare bruke som anbefalt av produsenten.

Curly Top Virus

Curly top viruset spres av bete leafhopper, fra ett anlegg til et annet og fra ett felt til et annet. Fjern den smittede plante umiddelbart fordi viruset slutter frukt produksjon. Fjern planter som russisk thistle og lambsquarter fra rundt hagen. Plass planter nærmere sammen eller plante en følgesvenn avling av basilikum, gulrøtter og asparges.