Anlegget lys virkelig fungerer?

August 2

Når du er voksende planter inne eller voksende dem i et sted som ikke får mye naturlig søndag, er plante lysene et opplagt alternativ som du kan vurdere å bruke. Det er viktig å finne ut om anlegget lys virkelig fungerer, men før du prøver å bruke dem til å gjøre plantene vokse. Nancy Ingstrom, fra The Boston Fern, i Aberdeen, SD, har flere strategier for å finne ut om anlegget lys virkelig fungerer, og bruk av disse lysene i din hjem hage eller barnehagen.

Kontroller emballasjen

Ingstrom sier at de fleste plante eller vokse lysene fungerer for å vokse planter, men må du sjekke emballasjen for å være sikker. Emballasjen må si at lyset er spesielt utformet for planter og UV-lys. Det bør ha en tidtaker som du kan angi for riktige mengder av lys, og den burde har en funksjon for å holde lys kampen blir for varmt. Hvis du kjøper lys som er utviklet, produsert og testet for å faktisk vokser planter, vil emballasje for disse lysene si det. Måten, sier Ingstrom, du vet at du arbeider med vokse lysene som virkelig fungerer for voksende planter.

Riktig lyspærer

Kjøpe UV og plante lyspærer, sier Ingstrom, som en måte å gjøre plantene vokse. Dette er pærer kommer i to forskjellige typer: typen som er utformet for bruk med spesifikke anlegget lys, og hvilken type som kan brukes i en lys innslag. Med anlegget lett bestemt pærene, bare sørg for at du velger dem og bruker dem instruerte emballasje for lys. For de andre pærene finnes det noen ting å vurdere, ifølge Ingstrom, å sikre at de fungerer. Først sette dem i en light fixture som ikke har en advarsel om bruk bare en bestemt type pære som advarer mot overoppheting. Noen lysarmaturer krever bestemt type lav varme pærer, og du kan ikke sette en vokse pære i disse fixtures. Kontroller deretter at lyset kan imøtekomme behovene av plantene dine - de har å vri og flytte skal plasseres over planter selv.

Korrekt eksponering

Med alle typer vokse pære eller plante lys, er det noen ting å vurdere når det kommer til eksponering, sier Ingstrom, slik at du kan være sikker planter vil vokse. Først av alt, vokse pærer, uansett hvor kraftig, kan ikke etterligne kraften i solen. Eksponeringstid må derfor være lengre. Angi tidsintervall slik at planter som krever direkte sollys få minst 10 timer sollys per dag fra pære. For det andre, ikke overse de off-tidene, heller. Planter trenger en kombinasjon av sollys og mørke å vokse sunt, akkurat som folk gjør, så du må være sikker på å gi plantene en nighttime periode.