Anlegget livssyklus aktiviteter

February 13

Anlegget sykluser er en populærvitenskapelige enhet i de første klassene. Når lærer elevene om anlegget sykluser, presentere informasjonen i en rekke måter å fremme en dypere forståelse av emnet.

Betydning

Lære om livssykluser av organismer er en av barnehagen gjennom fjerde klasse biovitenskap standarder fastsatt i National Science Education Standards. Undervisning anlegget sykluser er en passende aktivitet for primær klasse elevene.

Aktiviteter

Lære elevene om anlegg sykluser ved å la hver student plante en raskt voksende frø, for eksempel en solsikke eller en lima bønne frø. Deretter tillate dem å observere sine fabrikker som de vokser fra frø til en full vokst plante. Gi ulike typer av frukt og grønnsaker som er kuttet i to og la dem finne og sammenligne frøene. Sekvensering trinnene av en levetid er også et passende aktivitet.

Litteratur tilkoblinger

Det er mange gode bøker som lærer barn om anlegget sykluser. "The Tiny Seed" av Eric Carle og "Gresskar gresskar" av Jeanne Titherington er eksempler på fiction om anlegget sykluser. Sakprosa, prøve "Hvordan et frø vokser" av Helene J. Jordan, "Fra frø til anlegget" av Allan Fowler eller "Livssyklus av en blomst" av Molly Aloian og Bobbie Kalman.

Ekskursjoner

Ekskursjoner er en fin måte for elevene å oppleve en ny vitenskap konseptet. Noen ideer for ekskursjoner om livssykluser for anlegget inkluderer besøk til en barnehage, botaniske hagen eller et lokalt senter for vitenskap og natur. Mange av disse stedene har læremidler og programmer til å gå med en anleggsenhet livssyklus.

Berømte bånd

Tie i dine studier av anlegget livssyklusen til samfunnsfag. For eksempel lære elevene om George Washington Carver og sitt arbeid med peanøtter og søtpotet.

Betraktninger

Når studere anlegget sykluser, må du vise elevene til ulike typer anlegg sykluser. Stedet for å bare fokusere på blomster, Inkluder andre planter som grønnsaker og trær. Deretter la elevene sammenligne de ulike plantene.