Anlegget identifikasjon verktøy

September 22

Identifisere planter kan være en morsom tidsfordriv som en morsom aktivitet å gjøre med barna. Det kan også være noe som er nyttig når du flytter til et hus og er ikke sikker hva vokser på eiendommen. Har anlegget identifikasjon verktøy kan være nyttig når du ønsker å identifisere noen plante du, du ønsker kanskje å lære om anlegget er giftige, invasiv, spiselige eller noe verdt å dyrke.

Et forstørrelsesglass

Et forstørrelsesglass er det første anlegg identifikasjon verktøyet du trenger. Dette kan hjelpe deg å få en nærmere titt på å identifisere funksjoner på anlegget, som detaljert merking på bladene og blomsten med røttene.

Bøker

"Encyclopedia av urter" og "Plant Conservation og praktisk anlegget identifikasjon" er gode eksempler på nyttige planten identifikasjon. Bøker som disse kan hjelpe deg med å identifisere planter detaljerte beskrivelser, bilder og illustrasjoner. Starte søket etter deler eller kapitler identifisert av regionen, klima, anlegg eller sesong. Sjekk alle illustrasjoner for et bilde som ligner mysterium anlegget.

Webområder

Nettsteder er en annen nyttig plante identifikasjon verktøyet, for de gir også nyttig bilder og beskrivelser av ulike planter. USDA (United States Department of Agriculture) plante databasen gir klassifisering av anlegget, karakterisering, fordelingen av planter og mer. Villblomster og mer har mer enn 500 wildflower bilder og informasjon, og Flora i Nord-Amerika gir en annen nyttig database.