Anlegget identifikasjon og blad struktur

August 9

Anlegget identifikasjon og blad struktur

Horticulturists identifisere planter ved å undersøke deres størrelse, blad struktur og om de blomst eller produsere kjegler. Når du drar ut for å identifisere planter og blad strukturer, ta langs en referanse bok, eller feltet guide, identifisere prøver. Eller, hvis du foretrekker, undersøke på egen å avgjøre hver type anlegg og hvordan det fungerer.

Instruksjoner

•Start en plante identifikasjon notatblokk. Hvis du finner en plante du aldri har sett før, eller du er ikke sikker på hva det er akkurat, skissere anlegget eller ta et øyeblikksbilde. Skrive notater på anleggene egenskaper, som en duft eller blomst farge og form. Inkluder en fallen leaf eller blomst i boken.

•Smell anlegget. Snuse bladene, blomster og stammen av anlegget. Hvis det er en liten blomst, forsiktig lukt flower's center uten å berøre kronbladene. En busk eller urt, løfte et blad, uten å rive det og puste inn sin duft. Noen planter er luktfri, mens andre har en stikkende lukt. Fastslå om anlegget har en lukt, og Beskriv lukten i notatblokken. Kaprifolium har for eksempel en herlig søt lukt; løk har en skarp, bitter duft; og roser har en lys, parfyme-lignende aroma.

•IDENTIFY anlegget av bladene. Blad struktur varierer for hver art. Kategorisere blad strukturer avhengig av om anlegget er løvfellende, bartre eller tropisk. Løvfellende blomstrende trær, som epletrær, har ovale blader med avrundede base eller et tippet punkt som faller i høst. Hvis du undersøke om vinteren, spot et løvtre av sin nakne grener.

•Look for nåler. Finne et furutre eller en annen eviggrønt tre lastet med nåler. Furu nåler er faktisk blader, som absorberer sol og varme og nære treet gjennom vinteren. Trykk nålene lett. Føle om nålen er vanskelig, som Douglas fir eller myke, som på den østlige white pine. Merk lengden og bredden av nåler, som de varierer fra tre til tre.

•Finn fronds. Hvis du bor i tropene, eller studere tropiske plantearter, merke blad strukturen i en tropisk plante, for eksempel en palme eller fern. Hvis du oppdager et bunndekkende anlegg med små blader i en glidelås-lignende formasjon--en sammensatt struktur, er det sannsynlig en bregne. Kontroller at hver liten blad eller brosjyre er lastet med en linje av frø. Studere større grønne fan blader av følelse tekstur. Palmeblader er fan-lignende eller spindly i form og størrelse. Føler tekstur og Merk om bladet er blank eller voksaktig, som identifiserer ytterligere anlegget.