Anlegget Identifikasjon ideer

March 23

Når hagen er plantet, kan det være et syn å skue. Men kan å huske hva hver plante er, hva slags gjødsel hver plante bruker, vanning sykluser og voksende sykluser bli forvirrende og frustrerende. Men er det måter å identifisere planter og holde orden, så alt det harde arbeidet ikke går for å vente. Det er mange anlegg identifikasjon teknikker for å komme i gang.

Aluminiumsbokser

Aluminiumsbokser er holdbar, som er bakervarer ark, for å gjøre anlegget identifikasjon markører. Aluminium bokser kan kuttes fra hverandre av saks eller metal cutters. Tynn aluminium bakervarer ark kan også bli kuttet fra hverandre i strimler på samme måte som aluminiumsbokser. Begge kan være gravert på eller selvklebende etiketter knyttet. Markørpenner skal brukes til å skrive på etikettene og en lakk kan brukes til å forsegle og beskytte skrivingen.

Steiner

Flate steiner og stepping steiner kan brukes til å skrive på med faste markører eller maling. Stepping steiner, som murstein og keramiske runde og firkantede fliser, kan brukes. Disse også blande inn i hagen og stå ikke. En tetningsmasse kan brukes til disse samt å beskytte skrivingen.

Tre innsatsen

Skrap tre er egnet for plante identifikasjon markører. De er enkle å skrive på eller selvklebende etiketter kan brukes. Tre innsatsen er også tilgjengelig for kjøp i flere størrelser. Hvis gjør dem kan du opprette størrelsen rett for hver plante i hagen din. En tre lakk kan brukes til å forsegle og beskytte skogen samt skriving.