Angi en måne bestefar klokke

January 25

Noen bestefar klokker har en måne ring som viser den gjeldende fasen av månen. Som hendene på klokken, er lunar urskiven drevet av pendel. Du må angi måneåret og tid viser hvis pendelen slutter eller hvis du flytter klokken til en ny plassering. Du må vite den gjeldende fasen av månen og om det er voksing, beveger seg mot en full moon, eller avtagende, krymper mot en nymåne.

Instruksjoner

•Gå til nettstedet til det amerikanske Naval Observatoriet eller kalkulator katten (se ressurser) å finne den gjeldende fasen av månen. Merk om månen er voksing eller avtagende.

•Åpne døren beskytte klokken og måne urskiven. Langsomt slå lunar visningen slik at den gjeldende fasen av månen: månen bør være stiger opp fra horisonten hvis det er voksing eller forsvinner i horisonten hvis det er avtagende. Full moon er i midten av skjermen.

•Advance vises timen hånden på klokken nøye til riktig tid. Aldri gå hånd forbi "12," 3 ""6"eller"9;"som klokken må kunne kiming under sin egen momentum. Klokken bør ikke flyttes bakover eller du risikere å skade bevegelsen.

•Forbered stille pendelen svinger og lukke døren beskytter ansiktet til klokken. Klokken holde orden på fasen av månen til pendelen neste stopper.