Andre navn for rød Kalanchoe

October 21

Andre navn for rød Kalanchoe

Vi har alle våre "ekte navn" som vi bruker til alle lovlige formål. Deretter svare noen av oss kallenavn, kompis navn og morsomme slektsnavn. Disse er ofte basert på utseendet vårt, som røde for rødt hår og Lefty venstrehendt. Red Kalanchoe er også underlagt annerledes navn avhengig av dens slekt utvalg eller utseende.

Kalanchoe

Kalanchoe plante, vokst som en potteplante houseplant, har en tykk, voksaktig blad felles for sukkulenter. Kalanchoes blad er grønn med kontrasterende rød kant. Sin naturlige reproduksjon metode er å vokse og slippe plantlets fra disse bladene. At prosessen er derfor et felles uttrykk for Kalanchoe er "Mor tusenvis."

Fløyelsaktig

De fleste Kalanchoe planter har tykk, glatt bladet felles for sukkulenter. Ulike "Kalanchoe beharensis" har en uklar utseende dannet av fint hår på overflaten av bladene. Uklar eller fløyelsaktig utvendig tjener det et utvalg av navn. Denne varianten er ofte referert til som elefant øret, fløyel elefant øret eller følte Bush.

Dunete

Med blader myk og dunete, vokser Kalanchoe Tomentosa høy (2 fot) og bred (4 fot). Lys blå-grønne blader, tippet i rødt, dekke anlegget. Bare unge anlegget gjør en god houseplant. Uformelle navn for dette utvalg inkluderer Panda anlegget, fitte ører og plysj anlegget.

Padle

Padle-formede blader er den mest gjenkjennelige trekk ved Kalanchoe Thyrsiflora. Det har flere beskrivende navn på grunn av denne funksjonen, inkludert flapjack, padle anlegg og hunden tungen. Bladene, som er knyttet til anlegget stammen uten en stilk på sin base, synes å ligne en stabel av amerikanske pannekaker.