Andre bruksområder for tilbakesendingstestar stoff skyllemiddel ark

June 15

Andre bruksområder for tilbakesendingstestar stoff skyllemiddel ark

Sprette tøymykner ark brukes når tørking av klær å hindre statisk stoff og få stoff mykere. Som mange husholdning produkter finnes det en rekke andre bruksområder for stoff skyllemiddel ark. Vet de alternative bruker stoffet skyllemiddel ark kan hjelpe deg i et knipetak, enten du trenger en rask air freshener eller ren klut.

Luktkontroll

Stoff skyllemiddel ark er duftende slik de er egnet for å kontrollere lukt. For å bekjempe stinkende sko, Legg et stoff skyllemiddel ark i hver av skoene mellom bruker. Du kan også sette et stoff skyllemiddel ark på steder som er lukt utsatt som gym bag, gym locker, søppel kan, bleie bøtte eller skap. Tucking et stoff skyllemiddel ark i din skuffer eller hanskerommet på bilen holder ting lukter frisk.

Parabolen vask

Tilbakesendingstestar stoff skyllemiddel ark har balsam som kan fjerne brent mat og fett fra retter. Dette vil minimere beløpet av skrubbing du trenger å gjøre for å vaske skitten oppvask. Fyll en skitten oppvask med varmt vann og senke en til tre stoff skyllemiddel ark. Nyt retter over natten og vask dem rene i morgen.

Rengjøring

Stoff skyllemiddel ark kan brukes for rengjøring bad. Bruk en fuktig stoff skyllemiddel ark for å tørke såpe avskum av fliser, badekar og dusj dører. En tørr stoff skyllemiddel ark kan brukes å buff chrome til en skinne. Tørke blinde rent med et stoff skyllemiddel ark bidrar til å holde dem rene for fordi de antistatiske egenskapene kolonimakten støv. Bruk et sprett ark for å tørke apparater som er tilbøyelige til å samle støv, som på TV og PC-skjermene.

Lo Remover

Stoff skyllemiddel ark kan brukes i stedet for en lo pensel. Dra et stoff skyllemiddel ark forsiktig over klær til dyrehår og støv. Klærne vil lukt stor og ser renere.