Anbefalte hekk planter for Miami, Florida

September 20

Anbefalte hekk planter for Miami, Florida

Miami, Florida, ligger på statens sørøstkysten, opplever varme, subtropisk temperaturer året rundt. Dette gjør området velegnet for voksende mange varianter av evergreen og blomstrende sikring planter, inkludert mange arter innfødt til området. Uansett om du ønsker en stor, har screening hekk eller en mindre og mer uformelle du masse valg.

Seagrape

Miami gartnere ønsker en stor, bør screening anlegg egnet for en sikring vurdere å plante den opprinnelige seagrape (Coccoloba uvifera). Det er en anbefalt sikring anlegg for Miami, ifølge University of Florida. Anlegget har runde, læraktig blader og produserer hvitt, duftende våren blomster. Spiselige, drue-frukt vokser i klynger etter blomstrende periode og er en kilde til mat for ulike arter av Florida dyreliv. Seagrape er trainable som et tre gjennom beskjæring og fungerer ganske bra som en screening anlegg eller windbreak. Det tiltrekker sommerfugler og fugler.

Planter vokse ganske store med en middels hastighet på hastighet, nå modne opptil 40 fot med samme oppslag. Dens høy toleranse for salt og tørke forhold gjør seagrape en passende kyst plante. Anlegget har en middels høy toleranse vindfulle forhold og tåler vokse i full sol til delvis skyggefulle forhold og foretrekker sandstrand, godt drenert jord.

Firebush

Firebush (Hamelia patens) er en anbefalt sikring plante for Miami-området, ifølge University of Florida. Denne eviggrønne, opprinnelig er ganske tiltalende når dens baldakin fyller med klynger av lang, tynn rødaktig-oransje blomster. Plantene blomstrer hele året, med blomster rikeste sommeren. Planter tiltrekke Sommerfugler, hummingbirds og fugler, gjør det nyttig i dyreliv hage. Det fungerer bra der en gartner trenger en høy, blomstrende sikring. Firebush også fungerer godt som en liten prøven treet eller plantet i beholdere.

Planter vokse relativt raskt nå modne opptil 25 fot med spre vane å opp til 8 fot. Det vokser i full sol til full skygge, skjønt planter blomstrer mer overstrømmende ligger i solfylte steder. Firebush tåler vokser i en rekke godt drenering jord og har en middels toleranse tørke forhold.

Wild kaffe

Miami gartnere ønsker en smallish, uformell sikring plante bør vurdere å bruke wild kaffe (Psychotria nervosa) en Florida innfødte og anbefalte sikring plante for området. Plantene er eviggrønne med skinnende, grønt løv og blomstrer med hvite blomster om våren. Rød, berry-aktige frukt Følg blomstring perioden, som er en matkilde for dyrelivet. Planter tiltrekke Sommerfugler og fugler, gjør det nyttig i dyreliv hage.

Wild kaffe vokser med en middels hastighet på hastighet, nå en moden høyde og spredning av opptil 6 fot. Den vokser best plantet i delvis sol delvis skygge forhold. Planter vil har en middels toleranse tørke forhold og vokse og ser best gitt vanlig vann programmer. Det tåler en rekke godt drenert, fuktig jord og har en middels toleranse til salt spray.