Anbefalte blomster for Texas varmen

January 14

Texas er en stor tilstand kjent for sin varme, fuktige somre. Til tross for Texas varmen, kan en rekke blomster vokse og trives. Disse tøff blomstene er innfødt til Texas, som hjelper dem tåler varmen bedre enn ikke-innfødte arter. Dekker hardførhet soner 6a til 9b, er det en blomst for hver sone å lyse lange sommerdager.

Meksikanske Petunia

Meksikanske petunia er en varme-tolerant, eviggrønne flerårig som tåler varmen av Texas somre. Den vokser i nesten alle typer godt drenert jord i full sol. Meksikanske petunias kan brukes som en groundcover i hardførhet soner 8 til 10 og muligens i sonen 7 Hvis plantene er beskyttet og mulched. Fra tidlig på sommeren før første frost, rosa, fiolett, blå eller hvite blomster stilker blomstrer på slutten av sterk opptil 3 fot høy. Blomster av dverg meksikanske petunia sitter litt over bladene på 8 til 12 inches høy. I solen har de mørke grønne bladene en metallisk blått, gjør fargen på blomstene skiller seg ut, som tiltrekker seg en rekke sommerfugler.

Blackfoot tusenfryd

Duften av honning fyller luften rundt Blackfoot tusenfryd, bier, sommerfugler og andre nektar-kjærlig insekter. Kremhvit, hakk kronblad rundt et senter for små, stjerneformet, gule blomster. Blackfoot tusenfryd blomstrer fra mars til November i en runde, buskete, kompakt masse står 6 til 12 inches høy og 1 til 2 fot bred. Blomstene skiller seg ut mot en bakgrunn av slanke, mørkegrønne blader. Det ideelle miljøet for voksende disse sun-loving blomstene er jord som er litt tørr og godt drenert. Dette varme og tørke tolerant anlegget er et godt tillegg til en stein hage i hardførhet soner 5 til 9.

Celosia

Gruppe celosia blomster består av tre velkjente: Plumosa, Cristata og Spicata. Hver type har et annerledes utseende, noe som gjør dem lett identifiserbare. Plumosa ser ut som en stor fjærkost med spisse tips. Cristata varianter kan se som en haner kam, en hjerne eller en to-tone franske bånd med folder som er lys inni og mørkere på utsiden. En Spicata blomst ser ut som en stilk av hvete. Celosia er tilgjengelig i levende farger som rose, gult, rosa, lilla, krem, rød og oransje. Celosia er en øm årlig i hardførhet sonene 1 9b og en flerårig i soner 10 og 12. Varm, fuktig Vær om sommeren i Texas bry ikke disse blomstene. De kan være så liten som 4 inches eller vokse til over 3 fot høy. Celosia trives i full sol og nesten alle typer godt drenert jord, så lenge det får nok vann.

Svart-eyed Susan

Når etablert, kan svart-eyed Susan overleve tørke uskadd, selv vokse i full sol. 2 - til 3-tommers bred lyse gule blomster rundt en mørk brun kjegle. De blomstrer fra juni til oktober på endene av stilkene måling 1 til 2 fot høy. Blader og stengler har små, stritt hår på dem som gir anlegget en grov, grov tekstur. De hotteste delene av Texas faze ikke disse store blomster, som tiltrekker dyrelivet som bier, fugler og sommerfugler. Svart-eyed Susan blomster er hardføre i soner 3 til 9.