Anatomi av en elektrisk vannvarmer

June 28

Husholdningenes elektriske varmtvannsberedere kommer med tanker, eller uten. De tanker varme opp en gitt mengde vann og deretter holde den på temperaturen du forhåndsinnstille med en termostat. De uten tanker varme vannet bare når en hot vann tappekran åpnes. Disse kalles tankless, eller, on-demand vann varmeovner. Anatomi av de to er forskjellige.

Tank og Tankless

Elektrisk varmtvannsbereder med stridsvogner bruk en glass fôr innsiden tanken å minimere opphoping av korrosjon og forlenge levetiden til tanken. Det er ikke uvanlig for skal være warrantied for åtte år eller mer. Disse tankene vanligvis kommer i 20, 30, 40- og 50-gallon størrelser, selv om det er mulig å få større de. Tanker har også en tynn isolasjonsmateriale mellom tank og eksterne jakken i varmeapparatet. Denne isolasjonen reduserer ledende varmetap.

Elektrisk tankless vann varmeovner gjøre jobben ved å varme en liten mengde vann raskt som det går gjennom en Varmeapparat kjerne. Oppvarming mekanismen slår på og av automatisk når du bruker vann.

Varmeelement

Tank type varmer har en eller to varmeelementer. Varmeelementer har kobber eller rustfritt stål stenger bøyd i U-form som passer inne i tanken. Elektrisk strøm flyter gjennom stenger og de varme vannet. Små tanker som 20-gallon størrelse har en oppvarming element, mens 30 - 40- og 50-gallon tanker har to elementer. Tanker som har to elementer har en nær øverst og en nederst. Varmeelementer for mindre tankene bruke 120-volts kretser, mens de større tankene krever 240-volts kretser.

Tankless vann varmeovner også bruke elementer for å varme vannet. Elementer passer inn i kjernen. Enhetene tjener flere kamper krever minst to kretsbrytere på 240 volt. Mindre enheter krever bare en enkelt strømbryter på 120 volt.

Termostat

Tank-type og elektrisk tankless vann varmeovner har Termostater. Tankless vann varmeapparatet Termostatene kontrollere temperaturen på vannet som forlater varmeapparatet. Tank-type ovn Termostatene kontrollere temperaturen i vannet i akvariet.

Trykkavlastning

Tank-type elektrisk Berederne krever en trykkreduksjonsventil. Ventilen lindrer trykket i tanken hvis noe går galt og trykket bygger uakseptable nivåer. Når det er en sjekk ventil eller en tilbakestrømning forebyggende enhet på til kaldt vann linjen kommer til varmtvannsberederen, systemet er et lukket system og vil også en utvidelse tank installert mellom varmeapparatet og sjekke ventilen.

Tankless vann varmeovner krever ikke vanligvis en trykk lettelse ventil eller utvidelse tank, men i enkelte koden kan de være nødvendig. I så fall de er installert i henhold til produsentens instruksjoner, men vanligvis de går til varmtvann utløp oppstrøms av utkobling ventilen.

Avløp

Tank-type ovner har avløp ventiler nederst så du kan tappe vannet regelmessig for å eliminere slam buildup. Tankless vann varmeovner har ikke renne ventiler.