Amaryllis Planting instruksjoner

October 15

Amaryllis Planting instruksjoner

Amaryllis er en dramatisk blomst. Det vokser til en høyde på 18-36 inches og produserer trompet formet blomstrer. Disse store blomstene kommer i rød, hvit, rosa eller striper. Amaryllis vokser best ved en temperatur på 70 til 75 grader F for ni til 10 måneder med kjøligere temperatur rundt 55 grader F for to til tre måneder. De kule månedene er enten tiden som pære er tørr lagring eller kjølige voksende forhold.

Jord og Pot valg

Amaryllis må godt drenering potting jord. Potting jord bør ha ingen furu bark i den. En lik del av torv og perlite er en god blanding for en amaryllis. Pærene er store og skal plantes i en tung gryte. Blomsterpotte skal bare 6 til 8 tommer bredt eller bare 1 tomme større enn pære. Et tips er å sette store steiner eller ødelagt leire potten brikke i bunnen av potten å gjøre det tyngre så amaryllis ikke vil velter når blomstrende amaryllis.

Planting

Sette et par inches jord i anlegget potten. Spre amaryllis rot ut og sette mer jord rundt pære. Kontroller at pære er ca 1/3 av veien over jorden. Vann pære med lunkent vann. Vær forsiktig fordi over-vanning er hovedgrunnen amaryllis blomsterløk mislykkes når først plantet. Vann amaryllis ukentlig. Dekk ikke nesen på pæren med vann.

Etter Care

Plass pære i et solrikt sted i et varmt rom. Gjødsle amaryllis en gang i måneden mens det aktivt vokser. Blomsten stilkene vises før bladene. Når blomsterknopper er klar til å åpne, flytte amaryllis til et kaldere sted på ca holde 65 grader F. det direkte sollys mens blomstrende. Dette forlenger blomstrende pære. Blomster kan siste flere dager i uken. Når plante i bakken, holde amaryllis i potten. Grave et hull og sette alt i hullet. I September, grave opp potten og bringe den innenfor.