Aluminium vs glassfiber forlengelsen stiger

September 17

Aluminium vs glassfiber forlengelsen stiger

Aluminium forlengelsen stiger er mer lett og billigere enn glassfiber forlengelsen stiger. De fleste huseiere foretrekker å bruke aluminium stiger. Sterkere og mer robust glassfiber forlengelsen stiger foretrekkes for profesjonell bruk.

Vekt og pris

Aluminium forlengelsen stiger veie mindre enn glassfiber stiger med samme lengde. Kostnaden kan også være en faktor i å velge mellom de to materialene. En aluminium-stigen vanligvis koster opp til 10 prosent mindre enn en glassfiber stige.

Sikkerhet

Glassfiber stiger er mer motstandsdyktig mot elektrisitet enn aluminium stiger, noe som gjør dem til et sikrere valg for alle som arbeider i nærheten av kraftledninger. Glassfiber er også sterkere enn aluminium og kan støtte mer vekt. Når shopping for en aluminium stigen, se etter en med en høy vekt vurdering.

Holdbarhet

Glassfiber er mer motstandsdyktig mot værforhold. En aluminium-stigen mister styrke i høye temperaturer og kan bli utrygt å bruke. en glassfiber stige påvirkes av varme. Langvarig eksponering for ultrafiolett lys kan imidlertid forårsake glassfiber å svekkes. Hvis du må avreise en glassfiber stige utenfor, beskytte den mot solskader ved å dekke det med plast.