Aluminium taket ventilen installasjon

August 23

Det er viktig å holde taket ditt ventilert riktig for å holde luften ren fuktighet fra området. Hvis du er i et varmere det fungerer også for å holde loftet kjøligere. Mens det er flere måter å øke eller bedre ventilasjon i taket ditt, aluminium tak ventiler er lett å installere.

Forberedelse

Bruk løs bekledning og støvler med god løpebaner og vinkel støtte. Les og følg alle sikkerhetsanvisningene gitt. Bare arbeid er tørr, rolig vær og hold utkikk for løs eller glatte helvetesild. Ikke gå nær kraftledninger eller antenner.

Fjerne alle eksisterende taket åpninger. Skjær et hull i taket som tilsvarer taket ventilen rammen. Fjerne den aktuelle delen rundt loftet veggen og klippe et hull i veggen der med mål. Bruke en stikksag drill å gjøre disse kutt og sikre at de er kuttet rett med godt formet hjørner.

Montering

Satt taket ventilen sammen i et annet område som trygt og ikke skader taket ventilen. Dette området må være rent og nivå. Ta tak lufthull lid fra kroppen. Dette gjør åpne den 45 grader og unhinge den. Fjern den nederste delen av lokket rammen ved å ta skruene ut fra begge sider. Skyv glasset i den uten å skade pakninger. Bruk plast packer når du er glass glass. Sette silikon fugemasse i hjørnene av rammen lokkene og plassere dekslene tilbake på cleats og skru dem på plass. Tørke av eventuelle ekstra silikon. Skyv push-i pakningen i profil av du lokket til gjæringshjørner.

Passer selve lufthull inn enten glass panelet, ridge. Bruk silikon for å forsegle den øverste delen av panelet på delen "H". Unngå å sette mye silikon i dette området som det kan hindre riktig drenering. Tørke av eventuelle overskytende silikon. Vent kroppen inn i ryggen og skyv den oppover. Gjelde bunnen av "H" delen og lysbilde i det nedre panelet igjen, ikke bruker for mye silikon silikon. Klemme vent kroppen og gjennomsiktige paneler på plass med glass bar cappings. Installere taket ventilen lokket på aluminium hengsel rytteren motsatte av måten du fjernet den. Koble mekanismen brukes til å åpne lokket til lokket braketten.

Setter den på plass

Bruk en sikker stige til å komme opp på taket og bringe skruer og en skrutrekker med deg. Teste taket utenfra for å se om det er sterk nok til å holde ventilen.

Passe ventilen i hullet som ble kuttet og fest den med skruer. Dekk området med caulk og isolasjon eller vær stripping.