Aluminium gelenderforlengelse maling er Peeling

May 7

Aluminium gelenderforlengelse maling er Peeling

Aluminium håndtak gir sikkerhet for innbyggerne og et attraktivt utseende for hjem eksteriør. Aluminium er en lette, men sterke materiale som kan vare i årevis. Den brukes ikke bare for rekkverk, men for balkonger, porter, gjerder, gazebos og andre dekorative strukturer. En av aluminium har viktigste fordelene er at den ikke vil rust, men andre problemer, for eksempel paint peeling av overflater, kan utvikle under visse betingelser.

Aluminium oksidasjon

Om aluminium ikke ruster, reagerer det kjemisk med oksygen i miljøet å produsere oksidasjon, en tynn, hvitaktig strøk som beskytter metall-overflate. Hvis overflaten er skadet, kan imidlertid denne oksidasjon fortsette å nedverdige i metallflater, forårsaker groper og eventuell strukturelle sprengning. Oksidasjon kan deretter løsne maling på overflaten av aluminium, arbeider seg gradvis under større og større områder.

Maleri aluminium

Aluminium naturlig holder ikke maling også. Overflaten av metallet må behandles for å øke sin tilslutning egenskaper. Først fjerne den skadede lag med maling fra metall med maling remover eller ved grundig slipe overflaten. Pitting fra oksidasjon bør fjernes med en jeksel å opprette jevnt underlag. Skrubbing opp overflaten av aluminium så hjelper det å holde på maling fast, ifølge Rustoleum nettstedet. Det finnes spesielle primere som reagerer kjemisk med aluminium overflaten slik at metallet å holde toppstrøk maling.

Pulver belegg aluminium

Er et annet alternativ for behandling med peeling på aluminium håndtak. En pulver pels finish, består av elektrostatisk ladet pigment og en spesiell harpiks, brukes på metallet. Det er deretter bakt på metalloverflate ved høye temperaturer og lov til å kurere, ifølge pulver belegg Institute nettstedet. Dette gir aluminium rekkverk en hard, selv finish som varer i årevis. Men dyrere enn vanlig maling, pulver belegg generelt ikke har peeling problemer. Rengjøring pulverlakkert rekkverk gjøres med vaskemiddel og vann.

Korrigere Peeling Paint problemer

For å rette peeling maling problemer på aluminium rekkverk, første sand av gamle finish som mulig. Sliping seg vil hjelpe malingen til å overholde aluminium. Støv av alle sliping strø og vaske overflaten nøye. La overflaten tørke. Deretter bruker en aluminium primer over området og oppdatere til den ønskede fargen. Ta kontakt med din lokale pulver belegg entreprenøren om rekkverk med skadet maling. Vanligvis er skadet maling overflater først sandblåst av metall før re etterbehandling med pulver pels prosessen.