Aluminium Fortelt størrelse problemer

January 10

Aluminium Fortelt størrelse problemer

Metall markiser tilbyr huseiere energisparing og komfort for sine hjem interiør med et attraktivt og slitesterkt materiale. Markiser hjelper med å blokkere solvarme fra oppvarming interiøret i hjemmet og falming tepper og draperi stoffer. Aluminium markiser er tilgjengelig i standardstørrelsene, men de kan også gjøres til egendefinerte størrelser å løse ulike vindu problemer.

Fordelene med aluminium markiser

Aluminium er en holdbar metall som ikke vil rust som stål. Lett og attraktive, aluminium er også et lite vedlikehold materiale som lett kan fjernes med såpe og vann. Aluminium markiser oppleve ikke problemer med mold eller råtnende at stoffet Fortelt ofte har. De krever ikke dyrt spesielle selfangere å motstå vann som de alder liker stoff markiser. Aluminium markiser er rimelig og skal vare i mange år med et minimum av omsorg.

Ulike Vinduer

Ulike Vinduer presentere vanligvis ikke et problem. Mange forhandlere har et bredt utvalg av størrelser av aluminium markiser på lager og ofte rommer kunden hvis en egendefinert størrelse er nødvendig. Å riktig mål for aluminium markiser, måle lengden og bredden av vinduet, inkludert vinduet trim. Vanligvis bør størrelsen i markisen være 12 inches større enn den faktiske størrelsen for å blokkere sollys fra sidene, ifølge prøve-Tech nettsted.

Skaleringshåndtak for vinkel av solen

Projeksjon i markisen, dvs hvor mye i markisen strekker seg utover fra flyet vinduet overflaten, er målenheten som brukes for effektivt blokkering av sollyset fra vinduet. Dette nummeret må justere for å imøtekomme vinkelen på solen på eiendommen til ulike tider av dagen. Den beste måten å gi dekning for vinduet er å merke hvordan solen vinkler i hjemmet på en rekke tidsperioder i løpet av året. Denne observasjonen vil fortelle deg hvor lenge i markisen må være å gi tilstrekkelig vinduet dekning også hvor mye projeksjon gjør nok lys inn i rommet. Vanligvis bestemmes projeksjon av vinduet ved å multiplisere høyden på vinduet ganger.070. Markiser selges vanligvis i 3-tommers intervaller, men egendefinerte størrelser kan også gjøres om nødvendig.

Installasjonsproblemer

Selv om laget av et lett materiale, kan det hende at større aluminium markiser uhåndterlig for gjør-det-yourselfers å administrere uten hjelp fra andre. I disse tilfellene kan huseiere ønske å kontrakt med forhandleren for riktig installasjon av markiser å forebygge skader og forsikre at markiser tåle vind.