Alternativer til toalett skål rengjøringsmidler

October 22

Kommersielle toalett skål rengjøringsmidler inneholder en ingrediens som heter saltsyre. Saltsyre ikke bare forårsaker irritasjon til hud og øyne, men det kan faktisk føre til lungeødem, og skade spiserør, svelg og munnen, ifølge Centers for Disease Control og Prevention. Heldigvis er flere hjemmelaget naturlige toalett skål rengjøringsmidler et trygt alternativ til Beef toalettet rengjøringsmidler.

Baking Soda og eddik

Natron fungerer som en naturlig slipende renere og tilbyr fordelen av lukt fjerning. Eddik er syre basert, og fungerer godt sammen med bakepulver fjerne alle buildup inni toalettet ditt. Nettstedet Ecocycle anbefaler dryss 1/4 kopp natron rundt innsiden av toalettet. Deretter drypp eller spray eddik på bakervarer brus. Vent 30 minutter før skrubbe og skylle ren.

Ammoniakk

Bruk Universal renere ammoniakk for å rengjøre toaletter i stedet for resorting til tradisjonelle toalett bolle rengjøringsmidler. Legg 1 pint av vann for hver spiseskje av ammoniakk. Du kan også legge til 1 ss. vaskemiddel hver pint av vann. Sprute renere i toalettet og skrubbe med et toalett wand. Ammoniakk full-styrke kan produsere sterke, ubehagelig lukt.

Boraks og sitronsaft

Boraks er en ingrediens i mange hjemmelaget rengjøringsmidler, og det fungerer bra når de brukes med sitronsaft for å rengjøre toaletter. Boraks Løsningen fungerer mye på samme måte som natron og eddik. Bland 2/3 kopp boraks i en bolle med 1/3 kopp sitron juice. Smøre boraks/sitron juice blandingen i toalettet og la den sitte i to timer. Skrubbe med toalett wand og skyll ren.

Oksygen Bleach

Klor irriterer huden og fører til whitening skadelig når blandet med andre rengjøringsmidler. Det er mye tryggere å bruke oksygen blekemiddel, som er giftfri. Rengjør Toalett med oksygen blekemiddel, fortynn den med vann basert på instruksjonene på etiketten. Spray oksygen blekemiddel i toalettet og la den sitte i en halv time. Skrubbe og skylle.