Alternativer til rengjøring med sterke kjemikalier

October 5

Alternativer til rengjøring med sterke kjemikalier

Det er mulig å ha et glitrende rent hus uten bruk av sterke kjemikalier som blekemiddel eller ammoniakk. Grønn hverdag er ikke bare billig, men det så mye bedre for deg, din familie og planeten. Rengjøring med alternative organisk materiale ikke bare reduserer avfall men det reduserer også miljøforurensning. Du kan fremdeles føle godt om ditt hjem uten å slippe sterke kjemikalier i luften.

Eddik

Du vil bli overrasket over hvor allsidig eddik kan være for husholdning rengjøring. Det kan hende du nølende om potente lukten av eddik dvelende i ditt hjem. Men lukten forsvinner innen minutter. Det er svært effektiv i å eliminere bakterier og bakterier på grunn av sin naturlige surhet. Det er også nyttig i å drepe flere typer husholdning mold.

Hvordan bruke eddik

Gjør din egen countertop renere ved å blande halvdel vann med halv eddik i en sprayflaske. Blandingen vil bli kvitt alle de bakteriene fra mat. Denne blandingen kan også brukes til å rense vegger og hyllene i kjøleskapet. Bruk ren eddik for å tørke ned overflater på badet, Dette sikrer at alle bakterier og bakterier blir drept. Eddik er også en nyttig klær softener. Under skyll syklusen din vask legge ¼ kopp eddik.

Natron

Natron er helt ren og trygt for husholdningsbruk. Den har enestående rengjøring, deodorizing egenskaper. Det leter overflater uten å skrape, fjerne skitt og scuffs uten skade.

Hvordan bruke natron

Fjerne lukt i husholdningen, bare strø natron til tepper, la det sitte i minst 15 minutter. Deretter vakuum det opp. Dette er nyttig hvis du er lærer et nytt kjæledyr. Hvis du vil fjerne flekker fra nesten alle underlag, bare lage en lime med natron og vann, kratt på flekken. Dette fungerer fantastisk på klær flekker. Vask etter at blandingen.

Sitron

Sitroner er kjent for sine sterk syre, som igjen gjør det svært effektiv mot bakterier og bakterier. Pluss som frisk sitron duft hjelper fjerne lukt husholdning lukter.

Hvordan bruke sitron

Siden sitroner har slik en høy syre innhold, kan de brukes i stedet for bleke. Sitroner kan brukes til å fjerne flekker og vil hjelpe for å lyse at belastningen av hvite i vaskemaskinen. Sitroner er utmerket avfetting også. Du kan kutte opp en sitron og plassere den i en bolle med kaldt vann og koker det høye i to minutter i mikrobølgeovnen. Sitron vil eliminere lukt og vil løsne alle bygd på fett. Etter to minutter, kan du tørke ned noen spruter på mikrobølgeovn vegger og tak.