Alternativer til Rainbow vakuum

March 24

Alternativer til Rainbow vakuum

Siden 1800-tallet, har rengjøring av gulv teknologien forbedret fra teppe feiemaskiner å støvsugere brukes for harde gulv og teppe. Ett selskap, Rainbow, produserer canister-stil støvsugere for store mengder skitt lagring. Noen små områder, for eksempel trinn og møbler, må imidlertid mindre hånd støvsugere å fullføre jobben. Andre selskaper med canister vakuum modeller inkluderer Bissell og Hoover.

Dyson

Dyson støvsuger selskapet ble grunnlagt i 1993 av James Dyson, som ble inspirert til å skape et vakuum basert på cyclone teknologi i sagbruk. Resultatet var dobbelt syklonen, den første vakuumet på markedet for ikke å miste sugekraft. Siden starten, har ingeniører ved Dyson utviklet nyskapende vakuum teknologi, for eksempel Airmuscle-en vakuum som bruker en høyt dreiemoment clutch, drevet cam og pneumatiske aktuator å ikke miste sugekraft. Dyson støvsugere har også HEPA filter.

Bissell

Grunnlagt i 1876, er Bissell en av de eldste støvsuger i USA. Det oppfunnet og patentert teppe feiemaskiner. Bissell vakuum inkluderer den stående PurePro, som bruker cyclonic teknologi og Pet håret viskelær, et vakuum med en roterende børste for å fjerne dyrehår fra tepper. Et annet produkt er DigiPro, et vakuum som lagrer skitt i en boks.

Dirt Devil

Selv om Dirt Devil tilbyr en rekke oppreist og canister vacuums, er dette selskapet kjent for sin hånd støvsugere som bruker en roterende børste. Noen har vedlegg for slanger. I midten ' 90s, presentert Dirt Devil kost Vac, en kjepp vakuum brukes på tregulv i stedet for tradisjonelle koster og støv feiemaskiner. Disse typer støvsugere krever ikke poser for lagring av smuss. Det britisk-basert selskapet som ble grunnlagt i 1905 men kjøpt Dirt Devil kallenavnet i 1984 av sin hånd vakuum.

Hoover

Hoover støvsuger selskapet, grunnlagt i 1907 var en av de første selskapene å selge støvsugere i butikker ikke dør til dør. Noen av Hoovers spesialitet støvsugere inkluderer LINX, en trådløs kjepp vakuum og teft, et vakuum som ikke krever en bag for skitten lagring. Hoover gjør også hånd støvsugere, canister vacuums og sentralt vakuum.