Alternativer til Pool kjemikalier

April 7

Vil du du kunne hoppe inn i hagen bassenget uten håndtere sterke kjemikalier? Selv om mange i bassenget industrien fortsatt skeptisk, er flere basseng eiere innser at alternativer til pool kjemikalier kan erstatte klor. Ta en titt på noen naturlig basseng-rengjøring teknikker.

Ionisering

Sølv og kobber lekker fra ioniske bassenget rengjøringskassetter og hindre vekst av alger og eliminere bakterier. Patronene er plassert i bassenget filteret eller på enheter som flyter i vannet.

Oksidasjon

En generator utenfor bassenget bruker strøm eller UV lys for å produsere ozon, sterk desinfeksjonsmiddel også brukt for rensing drikkevann.

Planter

Anlegg som renser kan plasseres nær bassenget for å skaffe oksygen, frata næringsstoffer til alger og hjelpe bakterier som kvitte seg med skadelig organisere og rusk. Bruk akvatiske planter som arrowroot, bulrushes og iris og plante dem i grus i nærheten av bassenget.

Saltvann

En liten mengde salt i vannet bryter ned til en naturlig klor som dreper bakterier. Dette klor endringer tilbake til salt og starter prosessen igjen.

Sonic bølger

Sonic-bølge rengjøring systemer eliminere urenheter og alger ved ut lydbølger under vann. Disse lydbølger bryte alger celler som høyfrekvente lyder pause glass.