Alternativer til Muriatic Acid for badebasseng

July 7

Du kan unngå håndtering flytende muriatic acid opprettholde balanse i svømmebassenget ved å velge bassenget sanitizers som ikke øker bassenget er pH eller andre produkter til lavere høy pH. Muriatic acid, en form for saltsyre, kan være farlig hvis tilfeldigvis sølt eller splashed og på grunn av sin røyk.

Natrium Dichlor

Natrium dichlor er en detaljert eller tablett form av klor sanitizer med en pH rekke 6.8 til 7.0, nesten nøytral. Ideell pH for en pool er mellom 7.2 og 7.6, slik dichlor ikke vil heve pH. Den anbefalte måten å legge til sammensatt form er å blande det i en 5-gallon bøtte å oppløse den og gå det rundt bassenget, helle den som du går. Bruk tabletter i en erosjon type mater, enten en flytende mater i bassenget eller en tavle chlorinator knyttet til bassenget rørleggerarbeid.

Trichlor

Trichlor tabletter er også effektive i å redusere eller eliminere behovet for muriatic acid. Fordi den har en svært lav pH (2.8 å 3.0), er det usannsynlig må alle muriatic acid hele. Du må i stedet og til å øke pH ved å legge til brus aske eller natron til vannet. De fleste trichlor inneholder også cyanuric acid, en stabiliserende agent som fungerer som en blokkering ultrafiolette stråler som bryter ned klor. Bruke trichlor i et flytende mater eller en tavle chlorinator knyttet til bassenget rørleggerarbeid. Aldri satt trichlor tabletter i bassenget skimmer. Lav pH reagerer med metalldeler i utstyr og skade dem.

Natrium Bisulfate

Natrium bisulfate, kalles tørr syre, er en annen måte å senke pH uten å bruke flytende muriatic acid. I motsetning til natrium dichlor og trichlor er det ikke en sanitizer. Det kommer i krystall form som ser ut som små korn. Det oppløses lett i vann så kan du legge det direkte til den dype enden av bassenget hvis du spredt ut over overflaten. Flere kommersielle versjoner er tilgjengelige, for eksempel pH redusering. Det eliminerer problemet med røyk så lenge du holder det tørre før du bruker den. Det er også mindre søl og sprut. Holde det i en lukket beholder og håndtere det med forsiktighet, fordi det er sure.