Alternativer til møbler polsk

May 27

Alternativer til møbler polsk

Møbler polsk holder møbler ser vakker, men for de som er bekymret for kjemikalier i møbler polsk og deres langsiktige virkninger, finnes det en rekke mer naturlig alternativer. De fleste møbler-polsk alternativer er produsert av naturlige ingredienser og er skånsom mot alle typer møbler. Naturlige møbler-polsk alternativer er også nyttig for polering og støvtørking overflater, inkludert rustfritt stål og granitt.

Sitron olje

Sitron er den mest gjenkjennelige ingrediensen i alle typer kommersielle rengjøring produkter, men produktene er mye silikonbasert. Den mest effektive, beskyttende naturlige produktet er ren sitron olje. Sitron olje nourishes alle typer tre uten kjemikalier og holder det ser vakker i generasjoner. Du kan også bruke sitron olje på andre overflater som en trygg, naturlig rengjøring og polering agent.

Mineralolje

Mineral olje bør brukes som en polsk på uferdige møbler. Fordi mineralolje er et nondrying olje, kan det forårsake ferdig eller malt tre å samle støv og bli klissen. Mineralolje vil synke til tre over tid, og for mye av det kan medføre fet tre. Mineralolje er et svært ulike produkt enn mineral ånder, som bør aldri brukes i stedet for mineralolje. Mineral ånder er farlig når de kommer i kontakt med hud eller er inhalert.

Oransje olje

Appelsin olje, hovedsakelig fra appelsinskall, kan brukes som en polsk på alle typer møbler. Delikat nok for antikke møbler, oransje olje er silikon - og -linolje gratis gratis og etterlater ingen voksaktig buildup. Oransje olje er nontoxic og kan også brukes til å rengjøre og polere tellere og skap.

Bivoks

Bivoks er en helt naturlig møbler polsk som inneholder ingen kjemiske biprodukter. Laget av flere selskaper, bivoks er trygt å bruke på møbler i alle aldre og kan brukes over tid uten fare for å forlate buildup eller klebrige rester på møbler. Bivoks er trygt for nesten alle overflater, inkludert elektronikk og granitt, og er tilgjengelig i væske polske og solid bivoks pinner.

Hjemmelaget møbler polsk

Naturlig hjemmelaget møbler polsk er en enkel blanding av felles husholdning ingredienser. Bland 1/4 kopp av eple cider eddik med 2 tsp. olivenolje og 2 tsp. sitron olje. Eddik fjerner smuss fra møbler. Denne hjemmelaget polsk er trygt for hjem med barn og kjæledyr, og den er skånsom nok skal brukes på de fleste noen underlag som trenger polering.