Alternativer til Marine kryssfiner

February 6

Det er mange forskjellige typer kryssfiner brukt i konstruksjon disse dager. En bestemt type er marine kryssfiner. Marine kryssfiner får sitt navn fordi det oppsto i båten konstruksjon. Den brukes i båter og skip fordi den ikke råtner, selv med høye nivåer av fuktighet. På grunn av sin ekstreme toleranse for fuktighet er prisen på marine kryssfiner ofte høyere enn hva du kan være villig til å betale. Heldigvis finnes det alternativer til marine kryssfiner.

Bånd-korn kryssfiner

Bånd-korn kryssfiner får sitt navn fra den unike bånd utseendet i korn. Det er loddrette striper kjører lengden på veden. Det er også en veldig glatt kryssfiner. Det er så glatt at det ikke må være detaljert etter kjøpet, som kan spare deg litt ekstra penger i det lange løp.

Middels tetthet fibertre

Middels tetthet fibertre er et bra alternativ til marine kryssfiner på grunn av sin styrke og holdbarhet. Fordi det er gjort, er det ikke helt tre. Det er faktisk biprodukt av Gran, som har vært brutt ned i små fiber, og kombinert med en blanding av voks harpiks å opparbeide styrken av tre. Veden er dannet i ark gjennom svært høy varme og hardt.

Fiber Cement styret

Fiber cement styret kan brukes til en rekke forskjellige Bygg formål. Fra interiør tak yttervegger er fiber cement styret et godt alternativ til marine kryssfiner. Denne tre benyttes er en rekke forskjellige steder fordi den er laget med sement. Som middels tetthet fibertre, er den laget med en kombinasjon av tre fiber og sement å lage en svært tøff og holdbart tre bord.