Alternativer til kryssfiner for vindubeskyttelse

August 29

Alternativer til kryssfiner for vindubeskyttelse

Sommeren innbyggere på kysten, betyr orkansesongen nærmer seg. Alle som bor innenfor 10 blokker av en kystområdet kan bli fortalt å evakuere før en storm treff. En måte huseiere beskytte sin investering er å styre Windows. Men noen mennesker stoler ikke kryssfiner eller heller ikke ville forlate hull i siden av husene sine unødvendig. For de som bor i områder som er utsatt for naturkatastrofer som orkaner eller tornadoer, kan du vurdere andre alternativer for å beskytte windows og ditt hjem.

Skodder

Skodder flanke vinduene hus hele landet. Men for de som bor i innlandet, de for fleste dekorasjon og ofte permanent festet til huset. Skodder dekker windows og beskytte dem mot kjøring regn og hylende vind. Fordelen til disse er de er alltid der. Dette betyr at de kan være stengt raskt ved uvær og låse sikkert når lukket. Selv i løpet av sesongen, vil skodder se attraktive og ikke negativ innvirkning på utseendet på huset.

Et annet alternativ for de som er interessert i skodder er elektrisk rullende skodder. Disse er permanent montert over dører og Vinduer og kontrollert med bryterne inne i huset. Disse rullet metall skodder kan være på plass i minutter over hver åpning uten å dekke hver enkelt individuelt. Dette er en fantastisk investering for de som bor i områder som er sannsynlig å ha tornado.

Gitter

Plast gitteret er en lett alternativ skodder eller kryssfiner. Gitter kan være festet på begynnelsen av storm sesongen og igjen før det er over. Plast gitteret vil ikke sveller når våt og vil tillate sollys passere når installert. Personvern gitter har mindre åpninger som vil blokkere mer rusk enn tradisjonelle gitter, men noen mindre rusk kan fortsatt traff vinduet.

Knuse-resistente laminat

Knuse-resistente laminat er gjennomsiktige filmen knyttet til et vindu for å gi den ekstra styrke. Denne laminat ikke forstyrre sollys eller skjule visningen gjennom vinduene, samtidig som et ekstra lag med beskyttelse for de videre fra Hovedtyngden av stormer.

Knuse-resistant Vinduer produsert av profesjonelle glass beslutningstakere er også tilgjengelig. Disse er laget av liming et lag PVB (polyvinylacetat butyl) plast mellom to lag av glass, tåler vind opptil 110 mph. helt gjennomsiktig, de er hele døgnet og vil ikke knuse liker tradisjonelle glassvinduer. Lik knust skår auto glass, vil fortsette å klamre seg til plast indre laget i stedet for fallende fra rammen.

Orkanen paneler

Tradisjonelt har bo disse panelene, laget av stål eller aluminium, i lagring etter storm sesongen. De består av bølgete enkelte panelene inn kanaler permanent festet over og under vinduet. Disse er store og vil ta tid å installere over et stort antall windows. Også metall vil helt blokkere ut lyset, men de er også tilgjengelig på klar. Klart paneler kan installeres i begynnelsen av storm sesongen og venstre på til slutten uten forstyrrelser i visningen eller blokkere lyset.