Alternativer til den grønne Luke Wacker

April 17

Alternativer til den grønne Luke Wacker

Den grønne Luke whacker er en billig, intern-forbrenning-drevet verktøy som raskt fjerner uønskede vegetasjon med en bevegelig, plast ledning som ser ut som store snøret. Maskinen er enkel å bruke og lille motoren går på en blanding av gass og olje, men apparatet selger, på tidspunktet for publisering, for rundt $100. Landscapers og gartnere uvillig til å håndtere begrensningene av Luke whacker, men finnes det andre alternativer.

Bedre maskinene på markedet

Bruker en mekanisk enhet som en bensindrevet Luke whacker er uunnværlig i visse landskapsarbeid jobber som trimming høyt gress rundt tombstones eller kutte grønne planter som dukker opp gjennom asfalt og betong. Luke whacker gjør jobben raskt med minimal innsats, gjør verktøyet nyttig der gress-skjæring spesialiserte steder er nødvendig. I stedet for resorting til et hånddrevet middel for fjerning, kan du kjøpe en propan modell. Dette alternativet kan koste litt mer, men unngår drivstoff og forgasser problemene som kan plage grønne Luke whackers.

Lange håndtak Weeders og hånd Clippers

Få en tre-håndtak for middels lengde skyv / trekk-weeder og noen hånd clippers og gå etter ugress uten å investere så mye tid og penger i en forbrenningsmotor luking enhet. Den lange håndtak weeder kan være svinges fra en stående posisjon som den grønne Luke whacker. Selv om disse enhetene ikke får inn i hver lille nick og hjørne som en grønn Luke whacker, kan disse verktøyene brukes hele dagen uten å bryte ned eller tom for bensin. Andre enheter som hånd-presset edgers og grunnleggende hoes kan også distribueres i denne forbindelse.

Hånd hansker

En billigste måter å få uønskede grønne planter er å bare ta et par slitte overaller og slip på et par arbeidshansker. Deretter bøye seg eller sitte og gå etter ugress for hånd. Trekk opp uønskede med deres rot delen intakt. Spesielle håndverktøy som en liten murskje eller jord kniv kan hjelpe i total fjerning av irriterende planter.

Økologisk marihuana behandlinger

Et annet alternativ består av å bruke økologiske produkter til plenen for å redusere ugress eller minst holder pestilent planter fra spirende. Toronto helse forbindelsen anbefaler bruk mais gluten til plenen tidlig om våren. Det naturlige stoffet drepe ikke eksisterende ugress, men kan hindre spirende av frø. Korn produktet kan også brukes til sprekker i stein og fortau, der unge skudd kan vises. Husholdningenes eddik kan også drepe spirende planter. Økologisk marihuana-drapet behandlinger er også tilgjengelig.