Alternativer til Caulk

December 3

Caulk brukes til å fylle ut hullene mellom flis og fasader og å forsegle lekkasjer rundt vinduer og dører. Bruke og vedlikeholde caulk hindrer lekkasjer og utkast. Caulk er en fugemasse, vanligvis laget av polyuretan og silikon. Hvis du foretrekker, eller i et knipetak, er flere alternativer å reparer tilgjengelig for bruk i stedet.

Spray skum

Spray skum kan brukes i noen steder der du vanligvis bruker caulk. Faktisk, ifølge OldHouseWeb.com er utvide skum ideell for å fylle større hull rundt vinduer og dører. Latex spray skum er også tilgjengelig. EnergyStar.com anbefaler å bruke spray skum å fylle ut hullene i isolasjon på loftet og tetting åpninger for avløp ventil rør og elektriske ledninger.

Tetningsmasse Tape

Tetningsmasse båndet er ikke så holdbare som caulk, men det kan fortsatt effektivt stoppe utkast og lekkasjer. Tetningsmasse tape er spesielt nyttig når du skal forsegle lekkasjer i rør arbeidet. Det brukes også til å obligasjonslån glass på Vinduer og takvinduer å forebygge vannlekkasje og forsegle sprekker på et metall tak. Likeledes, den kan brukes å midlertidig fikse lekkasjer og hull i flekker der caulk er mer hensiktsmessig.

Peel-og-Stick Trim eller ledningen

Peel-og-stick sealer trim er laget for bruk rundt badekar, Vinduer og dører. Det er designet for å være anvendt direkte over sømmen du er tetting. Når brukt riktig, skaper sealer en vanntett barriere. Det er også laget for å motstå mold og mugg. Dette trim kalles weatherstripping eller reparer ledningen.