Alternativer til boraks

June 25

Alternativer til boraks

Folk har brukt boraks som et alternativ til sterke kjemiske rengjøringsmidler, og det har selv vært markedsført som en grønn rensemiddel. I februar 2011, men var kravet omstridt. Dr. Rebecca Sutton, en Environmental Working Group senior forsker, hevdet at boraks kan irritere huden og øynene og forårsake hormon forstyrrelser i menn. For å bli virkelig grønn uten å ta noen risiko, bytte til noen alternativer du sannsynligvis allerede har liggende rundt huset.

Leather Cleaner

Folk har brukt boraks som universalrengjøringsmidler, inkludert ting som synker, toaletter og flekker. Som et alternativ, Kombiner 4 ss natron i en quart vann. For en mer slipende renere, dryss bakepulver på overflaten du ønsker å rengjøre, deretter skrubbe med en klut eller svamp. Du kan legge til noen viktige olje denne Leather cleaner og gir den en frisk og behagelig lukt.

Mugg Remover

Hvis du vil fjerne mugg på dusj eller noen annen overflate, kan du opprette en eddik og salt lim. Denne løsningen er også en effektiv kobber renere. Dyppe en tannbørste i Lim Mørtelanker på badekar eller dusj, og skrubbe mugg av. Skyll med såpe og vann å motvirke eddik lukten.

Ovnen renere

Folk har også brukt boraks som en rengjøring ingrediens i ovnen rensning løsninger. I stedet lage en tykk pasta med vann og natron. Skrubbe ovnen med en nylon skrubbing pute eller med en våt pimpstein stein bar. Legge til litt oppvaskmiddel lim hvis ovnen er fet.

Desinfiserende Spray

En kraftig desinfiserende spray, kombinere 2 kopper vann, 1/4 kopp hvit eddik og 1/2 ts av din favoritt eterisk olje, som lavendel og rosmarin. Oljen gjør ingenting for å desinfisere, men vil maske eddik duft.

Toaletter

Boraks var når regnet som en av de tryggere alternativene til harde toalett skål rengjøringsmidler, men hvis du vil fjerne det fra listen for rengjøring supply helt, så holde seg til natron og eddik for å rense toalett bolle. Hell en kopp hvit eddik i toalettet sammen med en håndfull natron. La er sett i 10 minutter eller så, så skrubb med toalett pensel.