Alternativer for personvern Hedges

January 18

Alternativer for personvern Hedges

Når naboene er litt for nær for komfort, en personvern hekk legger til noen sårt tiltrengte bakgård ensomhet. Mens et gjerde sender en melding som er høyt og tydelig, holder en flere naturlig-ser barriere av busker, trær og planter gården ser hyggelig og innbydende samtidig som personvern.

Eviggrønne busker

Eviggrønne busker er gode valg for en personvern hekk fordi de bo grønn og full alle året rundt. En rekke eviggrønne busker og trær kan beskjæres til en hekk-figurer. Velg et utvalg basert på ønsket høyde på modenhet. Noen tuja varianter nå modne høyder mellom 10 og 15 fot, noe som gjør dem ideelle størrelsen for egenskapen linjer eller omkringliggende hagen terrasser. Gigantiske tuja er opp til 50 fot høy, mens andre typer trær har fort vekstrate gjøre dem mer attraktive. Leyland cypress (Cupressocyparis leylandii) vokser opp til 3 fot i et enkelt år, gjør det ideelt for planting små trær og får en tilstrekkelig høy hekk innen et par sesonger.

Bambus

Bambus er en ofte oversett hekk personvernalternativet. Forskjellige bambus vokse og trives i forskjellige klimaer. Det er selv varianter som gjør godt i områder dekket med snø i vintermånedene. Bambus spres gjennom underjordiske rotstokker, slik at den står å vokse i tykke og tunge. Ikke riktig plantet, kan de ta over et stort område, så synke barrierer i bakken holder rotstokker sprer seg inn på tunet. Disse underjordiske barrierene gjør det også enkelt å veilede hekkens form, oppsett og tykkelse. Bambus er en lite vedlikehold plante som befruktning og vanning, men det er ikke nødvendig.

Holly

Holly trær og busker er eviggrønne alternativer for personvern hekker som bjørn blader og bær i stedet for eviggrønne nåler. Enkelte Sorter, som Kina jente og Kina gutt, vokser store nok til å etablere seg som hekker opptil 10 fot høye. Denne kultivaren sprer så bredt som det er høy, betyr færre planter er nødvendig for å opprette en full hekk. Hollies vanligvis justere godt til rensking og kan formes i skarpe linjer og former. Eventuelt la holly hekker unpruned for vill, naturlig utseende. De fleste holly varianter utvikle bær, som også tiltrekker fugler og andre små dyr å bakgården.

Klatring Vines

For små områder, er en effektiv måte å skape en personvern hekk installere et espalier og planting klatring vinstokker langs strukturen. Mange klatring vinranker miste sine blader om vinteren, men hvis plassert rundt veranda eller uteplass som ser hovedsakelig sommer bruker, kan dette ikke saken. Klatring ivy, som Boston ivy, vokser i tykk og tung, skape et tett stativ av attraktive grønne blader. Andre vinrankene er verdsatt for sine blomster. Trompet vinstokker er oppkalt etter sin karakteristiske blomster, mens bougainvillea vinstokker blomstre med et vell av blomster. Disse type vinrankene kan være egnet til å etablere en omkrets for personvern samtidig beholde en myk, innbydende følelse.