Alternativer for Patio døren nyanser

April 16

Glasset patiodører er en populær funksjon i mange hjem, gir lys og gi en følelse av spaciousness ved å bringe utendørs i. Mens du kan sette pris på disse positive, trenger du å løse problemer på personvern og lys kontroll når det gjelder dekker patiodører. Valg florerer for å løse dette problemet, mellom loddrette persienner gardiner.

Typer nyanser

Lamellgardiner er en populær måte å dekke en patio døren. Lamellgardiner er vanligvis montert på innsiden av åpningen patio døren, slik at gratis bevegelse av blindene. Det er ofte en standard, matchende valance som er innebygd i vertikal blinde, visuelt knytter den sammen og dekker toppen av uteplassen døren åpning. Et annet alternativ for hengende blinds er å montere dem nær taket, fjerne mellomrommet mellom toppen av uteplassen døren og taket. Dette vil gi utseendet på ekstra høyde i rommet. Lamellgardiner er tilgjengelig i en rekke materialer som plast, klut og tre. Fargealternativene er uendelige.

En alternativ måte å dekke en patio døren er å behandle hver del separat. Du kan oppnå dette ved å installere tre eller faux tre blinde til hver del av døren. En innvendig mount ville være egnet for dette programmet. Dette vil tillate deg å heve og senke ett avsnitt om gangen. I tillegg både nyanser kan heves samtidig for å tillate tilgang og lys penetrasjon.

Traversere stenger kombinert med tradisjonell gardiner eller gardiner kan også dekke patiodører. Disse stengene monteres normalt over hele patio døren og traversen i én retning, slik at åpningen av døren med noen hindringer. Traversere stenger ofte er tilgjengelig i standardstørrelsene og kan kjøpes sammen med gardiner eller draperier i dekorere butikker eller noen oppussing butikker. Du kan også velge en tilpasset vindu behandling, som vil kreve bruk av en designer eller vinduet dekker ekspert.

Loddrette persienner og tre eller faux tre blinde krever nøyaktige målinger, og kan være tilpasset bestilt. Hvis dørens målinger er standard, kan blinds kjøpes enkelt detaljhandel.