Alternativer for oppvarming av et hus med gass

March 13

Alternativer for oppvarming av et hus med gass

Ulike alternativer for oppvarming av et hus med gass inkluderer bærbare gass varmeapparater, ovner, flued gass ovner, gass sentral naturgass og propan peiser. Bruk en karbonmonoksid (CO) detektor når bruker alle metoder gass oppvarming i et hjem av sikkerhetsgrunner. Når gassen er brent opp riktig, karbonmonoksid er dannet. Karbonmonoksid er en farlig gass som har ingen farge, lukt eller smak og er svært giftig.

Bærbar gassvarmer eller ovn

Bærbare gass ovner og ovner brukes til varme enkelte rom, samt ta chill ut av luften i et hus som ikke allerede har gass sentralvarme utstyrt. Du kan varme opp enkeltrom billigere bruker en bærbar gassvarmekilde eller ovn snarere enn oppvarming eller typer elektrisk Oppvarmingsutstyr. Hvilke typer gass brukes med bærbare gass ovner kalles propan og butan, som finnes i en gjenfyllbare gassflasker. Du har noen sikkerhet problemer å vurdere før du kjøper en bærbar gassvarmer. Mer enn 25.000 bærbare gass varmtvannsberedere branner forårsaket hvert år, ifølge amerikanske Consumer Product Safety Commission. Kontroller at hver nye portable gassvarmer har oppdaterte sikkerhetsfunksjoner og underwriter's laboratoriet etiketten tidligere kjøp.

Flued gassvarmer

En flued gassvarmekilde er en gassvarmekilde som er koblet til noen form for ekstern ventilasjon enhet. En mengde helserisikoen grunn av farlige kjemikalier er forbundet med en unflued gassvarmer som karbonmonoksid og nitrogendioksid (NO2) sirkulere i rommet. Mest flued gass ovner ligger i stedet for en peis og lett kan festes til campingvogn og mobile hjem.

Gass sentralvarme

Gass sentralvarme er dyrt å sette opp for enhver eiendom. Gass sentralvarme fungerer ved at en gass kjele koblet til en viktigste tilkobling pipe, fyringsolje eller flytende petroleum gassforsyning og energi drivstoff varmer opp vann eller olje og passerer varmt vann eller olje rundt eiendommen gjennom rørene og radiator varmeovner. Når et nytt gass sentralvarme system er konfigurert og koblet til sin energiforsyning, er gasspriser vanligvis billigere sammenlignet oppvarming egenskap med elektrisitet. Ting å vurdere som gjør sentralvarme gasspriser og bruk så lavt som mulig inkluderer bruk av en ny og effektiv kondenserende kjele, loft isolasjon og sikre Vinduer og dører er sikkert forseglet ved lukking.

Naturgass og propan peiser

Naturgass og propan utstyrt peiser er designet og bygget med en tilkobling som kobler til en viktigste linje. Mange boliger har en gasspeis montert som et moderne alternativ til tre eller kull brennende ildsteder. Gass ildsted er produsert i mange utførelser og stiler for å tilpasse seg mange forskjellige hjem dekor ideer. En montert gasspeis bør alltid installeres av en registrerte og kvalifiserte gass forsyning tekniker for sikkerhet og forsikring formål.