Alternativer for Lysol

May 1

Alternativer for Lysol

Lysol desinfiserende produkter har vært på markedet lenge, så mange mennesker stoler Lysol for å desinfisere deres hjem. Når det gjelder å drepe bakterier i hjemmet, vil forbrukere vite sikkert at produktene de bruker er trygge og effektive. Det er mange andre produkter på markedet for drepe bakterier på ulike steder i hjemmet, og det er mange vanlige husholdning kjemikalier du kan stole på desinfiserende overflater.

Desinfiserende typer og merker

Lysol merkevaren tilbyr aerosol overflate desinfeksjonsmiddel, air desinfiserende spray, Universal rengjøringsmidler, antibakterielle kjøkken rengjøringsmidler, bad rengjøringsmidler og toalett skål rengjøringsmidler. Det er mange prepackaged alternativer for disse Lysol produktene. For eksempel Mr. Clean gjør et antibakterielt Universal renere, både Air veken og Oust gjør en luft desinfisering spray og Clorox gjør et toalett bolle desinfeksjonsmiddel.

Eddik

Ifølge en studie utført ved Purdue University, fant eddik mer effektive i mikrobiell desinfisering enn natron, sitronsaft og ammoniakk. Eddik er ikke veldig effektiv på å fjerne synlige jord, men det er en effektiv deodorizer. For å bruke eddik i stedet for Lysol luft deodorizer, plassere en liten skål med eddik i rommet i flere timer. Du bruker eddik i stedet for Lysol desinfisering spray, ren eddik gjelder en ren klut og tørk overflater.

Bleach

Bleach er en svært effektiv desinfeksjonsmiddel for overflater av alle slag. En løsning av 1 del blekemiddel til 100 deler vann brukes i medisinsk kontor når alvorlig bakterier kan finnes. Opp med å bruke blekemiddel i Lysol er at det er rimelig og effektiv. Ulempen med å bruke blekemiddel er at det kan bleke klær ved et uhell, og at når blandet med vann blekemiddel er bare effektiv i 24 timer. For å gjøre en bleike løsning bruke i stedet for Lysol desinfeksjonsmidler, legge til 3/4 kopp blekemiddel 1 gallon av vann. La blekemiddel på overflaten i fem minutter, skyll godt og la overflater til luft tørr.

Alkohol

Alkohol er en annen overflate desinfeksjonsmiddel som brukes i legekontoret for å desinfisere overflater. Vanlige rubbing alkohol skal blandes med vann til den mest effektive desinfisering, fordi ren alkohol ikke trenge overflater som effektivt. Bland 70 prosent rensevæske med 30 prosent vann skal brukes som desinfeksjonsmiddel i hjemmet. Bare bruker alkohol blandingen til overflaten og la luften tørr.