Alternativer for kortstokk taket

February 7

Bare fordi taket av en kortstokk er vanligvis skjult betyr visning fra utsiden du ikke kan ha litt moro med det. Det er mange alternativer for et dekk tak som vil skape visuell interesse og hjelpe deg å lage din egen utendørs skjult som er spesielle og unike.

Beadboard

Hvis du har en eldre hjemme, spesielt en som ble bygget i håndverker perioden, er beadboard et utmerket og tid-passende valg. Beadboard refererer til en type impregnering der små slats av tre er lagt sammen. Hvis du ikke har tid eller tålmodighet til å installere disse slats, kan du vurdere å kjøpe beadboard panel og spikrer den over en kryssfiner sub taket. Dette gir deg best fra begge verdener og forenkler installasjonen.

Kryssfinér

Kryssfiner er kanskje det enkleste materialet å arbeide med når du installerer et dekk tak. Det er økonomisk og kan bli naglet ganske lett. Men i stedet for å la det vanlig, være kreativ. Du kan prime kryssfiner og deretter male det i fargevalget du ønsker, legge til kreative sjablonger eller selv flekken det å se ut som mye dyrere tre. Bare husk å forsegle den med en utvendig polyuretan å beskytte tegningen.

Gitter

Hvis du bor i et område hvor været er vanligvis ganske god, trenger du ikke å stenge ut visningen av himmelen. Installere en gitter som et tak i stedet for et solid materiale. Dette vil hjelpe øke ventilasjon samt åpne opp utsikten over. Dette gitteret kommer i PVC eller tre, og du kan male det en annen farge å gjøre det enda mer visuelt interessant. Plus, så lenge det riktig støttes, kan du henge anlegg kurver fra latticework.

Faux tinn

For en viktoriansk-era huset, eller hvis du bare vil ha det litt gøy, bruker faux tinn fliser over et kryssfiner sub tak. Du kan bestille disse fliser ren og deretter male dem alle fargen du velger, eller du kan bestille dem i forskjellige utførelser. Lim bare dem opp over kryssfiner og du har en umiddelbar tin-lignende taket. Skum flisene er værbestandig og vil gi et helt nytt utseende for dekk taket.