Alternativer for hengende planter

September 8

Alternativer for hengende planter

Planter legge innredning og farger til et rom. De er også naturlig luftrensere, rense ut giftstoffer i rommet. Hengende planter er populært i mange hjem. Det er ikke alltid lett å henge en plante fra taket, skjønt. Få en krok festet til taket kan være utfordrende. Men det er mange andre måter å vise hengende planter i huset.

Veggen kroker

Du kan fortsatt bruke en henger rekke houseplant uten henger den fra taket. Sikre en stor vegg krok i veggen. Sørg for å feste kroken i stud i stedet for gips; Dette vil bidra til å støtte vekten av anlegget. Henge anlegget fra kroken. Du kan sette anlegget i en Heklet anlegget holder før avslutning anlegget til å dekke potten og legge til tekstur og farge rommet.

Hyller

Hyllene kan også brukes til å vise planter. Henge hyller langs en vegg en oppå den andre. Plass hyller ut nok til å legge til planter i hver hylle. Saftige planter er et godt alternativ for en vegg uten mye sollys. De fortsatt trenger sollys for å gi næring. Åpne din gardiner i løpet av dagen vil gi nok sollys for sukkulenter. Planter trenger ikke å være vannet hver dag, bare når jorda er tørt. Du kan bruke en rekke planter plantet i samme farge og størrelsen på potten for en enhetlig design. Planter kan også blandes med bilder og andre utformingsobjekter for et dekorativt element på rommet.

Vinduet hyller

Et annet alternativ for hengende planter er vinduet hyller. Vinduet hyller kan henges foran vinduet og kan gi mye plass til å sette plantene. Vinduet hyller er koblet til hverandre med øverste hylle sikret øverst på vinduskarmen. Du kan ha noen hyller henger i vinduet, eller hyllene kan henge ned vinduet. Fylle vinduet med hyller vil gi deg personvern mens fortsatt sollys inn i rommet. De er et godt alternativ for planter som mye sollys. Bruk vinduet hyller i kjøkkenet for å vokse din favoritt urter.