Alternativer for godt

April 4

Vinduet brønner som ikke er riktig bekymre for kan forårsake flom og drenering problemer, samt tiltrekke seg skadedyr og gnagere. Vinduet brønner kan også være en sikkerhetsfare for barn, kjæledyr eller andre gåing i nærheten. Løsninger for vindu brønner varierer fra gitre til dreneringssystemer flere alternativer i mellom.

Egress Windows

En mulighet for et vindu godt er å skape et egress vindu eller et vindu som er stor nok for en person å gjennomgå. For å installere en utgående vindu, et hus eller entreprenør installerer et større vindu, utvider og deepens vinduet Vel, gjør det tryggere og enklere å krype ut av og gir mer lys til et rom i kjelleren. Noen ganger installerer et hus trinnene i egress Vinduer også. Likevel fungerer denne løsningen best sammen med andre løsninger. Mange jurisdiksjoner sjekk som byer og bygdene har krav om størrelsen på vinduet godt, så lokale forskrifter.

Stål brønner

Standard mål en vindu er godt en tung, galvanisert stål halvsirkel Vel installert rundt i vinduet. Avløp som kjører fra hjemmet installeres på bunnen av brønnen, som er minst 12 inches dypere enn vinduet. Ert grus fyller de 12 inches over avløp. Stålet forlenger 3 inches eller mer over jord linjen å holde vannet og rusk ut. Installere et avløp rundt ytterkanten av galvanisert stål hvis nødvendig.

Betongkloss

Vinduet brønner kan bygges ut betongkloss også. Det samme dybde og drenering retningslinjer bør følges. Betongkloss tar lengre tid å installere, og er mer utsatt for svekkelse og seepage enn stål, så det ikke er så populær som stål foring vinduet brønner.

Vinyl fôr

For en vedlikeholdsfri finish i vinduet godt, kan du vurdere vinyl-lined vinduet brønner. Disse produktene er laget av det samme materialet som vinyl Fasader og fekting, og kan farge koordinere med finish på hjem. Enkelte stiler gir støpte hyller eller trinn, noe som gjør dem multipurpose i funksjon.

Stein eller samlet

Flere selskaper nå produserer vinduet brønner som ser ut som naturlig stein. Disse alternativene er spesielt attraktivt for stort vindu brønner som er åpen for å se. Flere stiler kommer med innebygd hyllene som kan fungere som trinn eller plante hyller. De kommer i en rekke stilarter inkludert murstein, samlet og naturlig stein.

Dekker

Et annet alternativ for vinduet brønner installerer en cover. Vinduet godt dekker kommer i en rekke stiler, inkludert metall gitre, fjerner plast og ugjennomsiktig vinyl som samsvarer med vinyl vinduet brønner. For bekvemmelighet, se etter hengslet dekker åpner lett og låse dekker for å holde barn ut. En klar cover kan slå innebygd hyller i vinduet godt inn i et drivhus. Hvis barna leker i nærheten, kan du vurdere solid dekker som vil bære vekten.