Alternativer for å låse den indre delen av dører

November 27

Alternativer for å låse den indre delen av dører

Innbrudd skjer daglig, og de fleste ganger er det av hjem sikkerhet. En enkel dørhåndtak lås er ikke nok. Hvis du virkelig ønsker å beskytte deg selv, din familie og dine eiendeler, må du være låsing hjem fra innsiden. Det finnes noen alternativer for å gjøre.

Ensidig Deadbolt

Den beste og sikreste måten å låse hjem fra innsiden er å bruke en ensidig deadbolt. Dette er en slags lås det er bare tilgjengelig fra innsiden og usett på utsiden. De kan kjøpes i jernvareforretninger eller oppussing butikker som Lowes og Home Depot og koster omtrent $25 til $50. Ensidig deadbolts er tilgjengelige med et tommelen-sving eller nøkkel lås. Nøkkellås anses å tilby mer sikkerhet mot gjerningsmennene, spesielt i med glassdører. En tommel-sving kan låses opp ved innbruddstyv bryte glasset og slå låsen. Nøkkellås er et brudd i noen stater grunnet sikkerhet bekymringer de låst inne i huset. En brann eller annen krise, kan folk bli fanget inne i hjemmet hvis en nøkkel ikke er umiddelbart tilgjengelig. Hvis du vurderer en nøkkel-lås deadbolt, sjekk i din lokale byggforskrifter å finne ut hvis de tillates i ditt område.

Kjede og Swing Bar døren vakter

Kjede og swing bar dørlåser er en god idé for brukes som ekstra sikkerhet med andre typer låser som deadbolts. De bør imidlertid ikke, bli sett på som den viktigste kilden til hjem sikkerhet. Bar låser tilby litt mer sikkerhet enn en kjede lås fordi de er vanskeligere å bryte. Du har kanskje sett baren stil Lås i hoteller. De fleste eldre boliger er allerede utstyrt med kjede låser. Hvis du er interessert i installerer en hjemme, de kan kjøpes på lokale jernvareforretninger og oppussing butikker som Lowes og Home Depot og koster mellom 6 og $10.

Overflaten lysbildet Bolt

Overflaten lysbildet bolter er et annet godt alternativ for låsing den indre delen av en dør. Noen overflate bolter installeres vertikalt for å gå inn i gulvet eller tak, mens andre er knyttet horisontalt å muren og døren og skyv fra side til side. Det du velger er et spørsmål om preferanser som verken anses mer sikker enn de andre. Disse kan kjøpes i lokale jernvareforretninger og oppussing butikker som Home Depot og Lowe's. De koster mellom $10 og $30.