Alternative skjermen dører til å holde insekter

July 5

Skjermen dører la frisk luft og holde bugs og andre tilsvarende uønskede gjester ut, og huseiere har mulighet til å installere alle typer dører de vil eller har råd til. Alternativer kan du nyte en skjermen dør fordeler uten å endre en permanent installasjon innebærer.

Uttrekkbar døren skjermer

En uttrekkbar skjermen dør gir døren lagres ut av syne når den ikke er i bruk. Det også eliminerer behovet for en andre storm/skjerm dør, som skjermen dørens maskinvare installerer innenfor dørens grunnleggende rammeverket. Mens denne typen skjermen døren systemet har mange fordeler, er det mer komplisert å installere enn andre typer dører, som rammen må være montert og tilpasses eksisterende portåpningen og festet med skruer som tilbys. Merkenavn for denne døren omfatter Plisse, Clearview og ScreenEx. Størrelsene er tilgjengelig for å passe standard døråpninger, skyvedører patio og franske dører.

Skjermen døren gardiner

Instant skjermen dører, produseres av selskaper som Snavely, er laget av fleksibel polyetylen skjermen stoff som er vektet nederst og kan plasseres i originalemballasjen for lagring. Det installeres raskt med ingen verktøy med enten en spenning stangen som passer mellom døren casing eller borrelås knyttet til toppen av den eksisterende dørkarmen. Du bare flytter skjermen til side som du skriver inn eller ut, og det faller tilbake på plass mot dørkarmen der det er sikret med en borrelås. Standard størrelse passer døråpninger som måler 36 inches bredt av 80 inches høy.

Magnetiske systemer

Alternative skjermen døren systemer, for eksempel feil av skjermen døren, Orvis eller Magic Mesh, Installer i bare noen få minutter uten verktøy å bruke en trekkstangen som passer innenfor eksisterende dørkarmen. Selve skjermen består av to paneler som åpner du passerer gjennom dem, og deretter lukke umiddelbart og klinke med magneter ligger på den ytre kanten. Barn og kjæledyr flytte enkelt gjennom dem, og de kan flyttes til andre dører av samme størrelse. Ti standardstørrelser er tilgjengelige som passer dører som måle 78-80 inches høy, inkludert franske dører. På slutten av sesongen er skjermen dørene lett å rulle opp og lagre.

Betraktninger

Avhengig av bestemt type dør i din nåværende bosituasjon størrelseskravene, kan alternativ skjermen døren systemer tas med deg når du flytter til en annen leilighet eller leiligheten. Mange boliger er tilgjengelig via standard størrelse døråpninger, noe som gjør det mulig å bruke alternative skjermen døren i ditt nye hjem. Når du kjøper noen alternative skjermen døren system, er det viktig å få riktig målinger basert på nøyaktig hvor dørens maskinvare vil henges.