Alternative måter å varme

September 7

Alternative måter å varme

Vurderer alternative kilder til varme gjør mer fornuftig enn noensinne. Nonrenewable energikilder som råolje og naturgass blir utarmet i et urovekkende tempo og regjeringer overalt adressering måter å strøm og varme boliger og bedrifter. Fra woodburning ovner til geotermisk pumper er det en bred en rekke alternativer å velge mellom, avhengig av dine behov.

Tre- og pelletsovner

Dagens nyere woodburning ovner møte utslipp og standarder satt på plass av Environmental Protection Agency i 1988. Katalytisk, høyteknologiske ikke-katalytiske og pellets ovner alle møte disse standardene, sier Minnesota Department of Commerce energi Information Center. I motsetning til eldre woodstoves som avfall varme sende den i røyk, brenne katalytisk ovner alle gassene generert av brannen, som resulterer i liten avfall drivstoff. Høyteknologisk ikke-katalytiske ovner drive mindre effektivt og må fylles oftere. Pelletsovner gjør bruk av resirkulert tre sagflis, noe som resulterer i effektivt energiforbruk. De er mindre arbeidskrevende enn woodstoves fra standpunktet om kjøp, og stabling tre.

Solenergi

En passiv solvarmeanleggets systemet kalles direkte gevinst arbeider på grunnlag av varme samlet inn og lagret i spesielle materialer bygget inn i vegger og gulv, og ut når solen ikke skinner. Hus utstyrt med direkte gevinst materialer vanligvis har store sørvendte Vinduer å dra nytte av den høyeste blant direkte sollys. Passiv solvarme kan også opprettes ved å legge til en sunspace eller en trombe vegg på sørsiden av et hus. Sunspace fungerer som et drivhus, mens trombe plassen er en tykk solid vegg laget av materialer som samler varme og malt svart med et glass panel foran den. Veggen utgivelser sin varme inne i bygningen om natten eller på skyet dager.

Geotermisk varme

Geotermisk varme er avhengig av jordens evne til å fange varmen og opprettholde temperaturer året rundt. Varmen er samlet i rør under jord eller under en dam eller annen vannmasse. Det er gjennomført til hjemmet av væsker, der en kompressor og varmeveksler heve sin temperatur og slipp den inn i stua via rør fans. Pumpene er vanligvis plassert i kjellere eller loft, men noen er liten nok til å være installert på en skapet sokkel. Om lag 70 prosent av energien som brukes av pumpen er fornybare, med om lag 30 prosent kommer fra strøm er nødvendig for å drive pumpen og rør fans.

Emergency oppvarming

Ingen diskusjon om alternative varme kilder ville være komplett uten å inkludere informasjon om kortsiktige oppvarming beredskap løsninger. Dette kan skyldes et strømbrudd, problemer med din viktigste kilde til varme eller midlertidig tom for drivstoff. Elektriske plass ovner og parafin varmeovner kan holde deg varm i disse nødssituasjoner, men noen ord av forsiktighet må følge deres bruk. Begge typer ovnen skal finnes en god avstand fra alle brennbare materialer, og bør overvåkes kontinuerlig. Hvis du må bruke en skjøteledning med din Elektrisk oppvarming, må det er en kraftig modell merket #14 eller #12, som angir tykkelsen på ledningen i ledningen. En parafin plass ovn skal bære den Underwriters laboratorium eller UL liste som angir at den oppfyller alle sikkerhet koder. Lagre parafin utenfor fra hjemmet, og alltid holde et vindu litt åpner ved varmeapparatet.