Alternative kjemikalier for svømmebasseng

July 25

Alternative kjemikalier for svømmebasseng

Alternative kjemikalier for bassenger kan gjøre tryggere å svømme i bassenget. Den nye kjemiske teknologien gir deg muligheten til å rense bassenget uten skadelige kjemikalier. Noen alternative kjemikalier kan forbedre tradisjonelle pool kjemikalier eller du kan ikke engang trenger å bruke dem. Noen alternative kjemikalier for bassenger er PristineBlue produkter, Baquacil og blå diamant vann.

PristineBlue

PristineBlue er et alternativ kjemiske for bassenger som er klor gratis og trygt for miljøet. Den har en algicide som ødelegger alger og Baktericid som dreper bakterier. Denne alternative kjemiske irriterer ikke huden og øynene. Det oppløses raskt og eliminerer skyet vann, lukt og forurensninger. En annen fordel med PristineBlue er det ikke skade ditt basseng utstyr eller liners. Du sparer penger fordi du trenger bare å bruke et par gram hver par uker så det vil vare lenge. PristineBlue har seks produkter som hver brukes til å behandle bassenger og boblebad.

Baquacil

Baquacil pool kjemikalier er et annet alternativ kjemikalier som klor og rense bassenget. De bakterier og alger og tryggere å bruke enn klor. Det er ingen lukt og det irriterer ikke øynene og huden. Et nytt BAQUACIL CDX-system er nå tilgjengelig. Dette nye systemet øker ytelsen til den standard Baquacil ved å opprettholde oksidant nivå, som bidrar til å fjerne forurensninger som mold. Hvis du har store problemer med alger, kan du legge BAQUACIL Algicide eller BAQUACIL ytelse Algicide BAQUACIL CDX systemet. Baquacil systemer er egnet for alle typer basseng inkludert i bakken, over bakken, glassfiber, vinyl eller gips.

Blue Diamond vann

Blue Diamond bassenget systemet har et spesielt filter med mikro ozon bobler som vil rense og rense bassenget. Urenheter som bakterier, alger, farger og lukter er redusert med ozon systemet. Du kan bruke Blue Diamond bassenget systemet sammen med andre kjemikalier som klor. Når bassengvannet ditt blir bedre, kan det hende du kan bruke færre kjemikalier. Filteret skal fjernes hver så ofte og renset. UV-ozon produsere lampen i ozongeneratoren bør byttes hver 18-24 måneder. Dette systemet har et rusk overlapping filter som reduserer urenheter hele døgnet.