Alternative desinfeksjonsmidler for badestamper

August 30

Alternative desinfeksjonsmidler for badestamper

Badestamper er luksuriøse tillegg hjemmet du kan kose deg eller invitere venner og familie for å dele badestampen. Varmt vann og jet flyt ender opp med å lage en havn for bakterier og bakteriell vekst, som betyr badestampen må desinfiseres regelmessig for å drepe alle bakterier. Mens du er desinfeksjon av badekar, også inkludere en rengjøring element som kan kombineres for å fjerne såpe avskum, body oljer og hardt vann buildup.

Unngå kommersiell badestamp desinfeksjonsmidler

Priser er vanligvis Hovedproblemet med kommersielle produkter utviklet for å rengjøre og desinfisere badestamp enheter. Ofte badestamp kjemikalier er dyre og overpriced og alltid passer ikke i budsjettet. Kjemisk sammensetning er en annen sak. Ofte inneholder behandlinger kjemikalier du ikke kjenner og kan faktisk være skadelige for hjem og familie.

Bruke hvit eddik som desinfeksjonsmiddel

Hvit eddik er en helt naturlig desinfeksjonsmiddel som raskt dreper bakterier uten å skade badestampen. For å bruke hvit eddik, Legg ca 1 QT hvit eddik i badestamp. Se at vann er fremfor alt jet åpninger og kjører badekaret jetfly i ca 15 minutter. Tøm badestamp, og fyll med varmt vann. Eddik fungerer også som et naturlig element som vil bryte opp hardt vann buildup og kalk.

Bruk blekemiddel som desinfeksjonsmiddel

Bleach er et annet alternativ desinfeksjonsmidler som er rimelig og vanligvis tilgjengelig i de fleste hjem. Grundig desinfisere, kontroller at vann er over jet åpningene, og legge til 2 kopper blekemiddel til badestamp vann. Kjør din badestamp jets i 15 minutter og avløp badestampen. Fylle badekar med vann.

Legge til en ekstra rengjøring Element

Pulverisert oppvaskmaskin vaskemiddel fungerer perfekt som et ekstra rengjøring element. Legg til 1/4 kopp oppvaskmaskin vaskemiddel i din badestamp vann når du legger i blekemiddel eller eddik og la dette arbeidet å oppløse såpe avskum, oljer, kremer og andre vanskelig å fjerne elementer, som ikke bare rengjøre badekaret-overflaten men også boblebadet jets.